![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Czesc. Mam takie pytanie od razu chce napisac iz szukalem odpowiedzi za pomoca szukajki forumowej :-P A wiec nie wiem jak mozna dostac takie dzinko (jak postacie na zalaczonym obrazku, te zaznaczone) na poaczatku zdawalo mi sie tylko, ze maja je wyzsze levele ale teraz patrze, ze ma takie dzinako koles (paladin) z 8 lev. Jak mozna takie ubranko zdobyc?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() kupic po prostu pacc (najlepiej za posrednictwem tibia.pl)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Musisz mieć premium account (pacc)
temat do zamknięcia
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Gosciu ma pacca ( premium account ) kupuje sie je za prawdziwe pieniazki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Musisz wykupić Premium Account na conajmniej 3 miesiące i wtedy bedziesz miał do wyboru 3 (chyba ) nowe ubranka (outfity).. A jak ci się nawet skończy PACC to nadal będziesz mogł mieć takie ubranko więc jest mozliwość, że gracze FACC będą mieli outfit Pacc'a
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Takie wdzianka mają wyłącznie szczęśliwi posiadacze PACC`A lub oszusci używający tibia gg
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() dzieki za pomoc dla poczatkujacego kolegi |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() Ceny normalnie podane sa na stronie tibia.com w dziale premium account, na tibia.pl o ile dobrze pamietam za 95 zl na 3 miesiace (90 dni). Krótszego pacca nie ma.
Facc= free account, czyli ty ![]() TibiaGG... to nielegalny program... nie polecam bo mozesz miec nieprzyjemne konsekwencje ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Facc to jest poprostu gracz który nie wykupił pacca czyli gra za darmo .. domyślam sie że nie kupiłeś pacca wiec ty tez jesteś Faccem
![]() A tibia gg to poprostu program do oszukiwania w tibi.. Ale nie zdziw sie że jeśli gm nakryje ten program to da ci bana ![]() edit: Ktoś był szybszy xD |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @re up: niestety ![]() Ostatnio edytowany przez Harven - 15-10-2005 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Imię: Mikes of Jamera
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Z banem to jest akurat najmniejszy kłopot bo na servach takich jak Jameranrzadko spotyka się gma...Mojego kumpla spotkalo jednak o wiele większe nieszczęście...13 knight wybral sie na archery z tbi i auto uhaniem... wszystko szlo dobrze, mial juz wracac ale wyszly mu 2 ostatnie archery i....tbi go ni uhnelo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Imię: Palladin wilkq
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 15
Skille: 49/33
Poziom mag.: 7
|
![]() HEJ! BŁAGAM WAS POWIEDZCIE MI CZY TO ŻE MA SIĘ JAKIEGOŚ SETA (np. plate seta, crown seta) TO DAJE JAKIEŚ BONUSY??? BO CHCEM SOBIE KUPIC BLUE ROBE A MAM PLATE SETA TO NIE WIEM CZY MI SIE OPLACA...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jest lżejsze... ot co i tyle
![]() Po co tu tyle postow na temat tego pacca?? nie wystarczyl 1? ten 1 juz wszystko wyjasnial ![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |