|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Tu Adi olsztyn. Pisze z konra brata. dzis chcialem wejsc na forum i zobaczylem, ze passy nie wchodza. Ktos shakowal moje konto, zmienil maila i haslo. UWAGA! jednoczesnie prosze o pomoc modkow, by pomogli mi odzyskac konto.
Ostatnio edytowany przez <<<Kiemi>>> - 27-10-2005 o 17:35. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() No niezle :/. Najpierw Raul a teraz Adi. Ktos chce haknac wszystkich czy co..?!
![]()
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jakby Adi Olsztyn zostal schakowany to chyba by nie pisal takiej nazwy tematu, tylko np "Zostalem schakowany", pozatym jest to na tyle madra osobe ze napewno nie pisala by takiego tematu tylko na pw do jakiegos moda -.-
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 27-10-2005 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeh nic nie krece ;/ Jak wiadomo mam druida na Thorii. Ktos nie wiezy? niech spyta sie venderera - on jest moim best qmplem w Tibii. Jesli chodzi o to IP to wlasnie chodzi o to, ze ktos shakowal mi kotno i cos kombinuje. Na tym kompie sa stworzone 2 konta - to (mojego brata) i moje czyli Adi Olsztyn, Mozliwe, ze moj brat z kolegami wchodzil na jakiegos innego usera.
@Ryba_knight Uwierz mi.. To serio ja Adi Olsztyn. Jesli chodzi o PW to wyslalem juz do Dwimenora. Popelnilem idiotyczny blad z tym "shakowalem", ale cholernie sie boje, bo juz mi shakowali GG i forum,. Nastepne moga byc Tibia i inne wazne rzeczy... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ok.
<<<Kiemi>>> to Adi. Przynajmniej tak wszystko wskazuje. edit: gadalem z nim na gg
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 27-10-2005 o 18:04. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cos niezbyt wierze.. Adi jest inteligentny, a ty niezbyt na takiego wygladasz
![]() Cytuj:
Jesli to serio Ty to zwracam honor... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Jednak zmiana hasla 2x per miech cos daje, 0 hackow gdziekolwiek ;] |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() a ja chciałbym tylko powiedzieć ze keylogery same na kompie sie nie biorą ... skoro Adi byl na tyle tępy żeby ściągać jakieś pomoce do Tibii (a zapewne tak bylo, bo tam najczesciej sa keylogi) to niech sobie teraz matoł cierpi. Zaraz pewnie bedzie bajka "moj brat sciagal costam z netu i widocznie zassal" to chyba pENkne ze smiechu xD
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czlowieku ja mowie na serio... staram sie nic groznego nie zasysac. Jak juz to zrobie skanuje Panda. Mam dosyc stara baze wiec nie wykrywa. Pierwsze odrazu co gadasz to pomoce do Tibii - a co tylko tam sa keyloggery? ;/ @Hoomik Daj na spokoj ;/ Sprawa z Football Experts minela i chcialbym abysmy obaj o tym zapomnieli i zyli w zgodzie nie dogryzajac sobie. Nie mowie, zebysmy sie przyjaznili czy co, ale chcialbym miec jak najmniej wrogow. Obydwaj popelnilismy wtedy pare bledow wiec moze czas, aby sobie powybaczac? Ja Ciebie przepraszam za tamto i mam nadzieje, ze nie bedziesz juz mial mi tamtego za zle. @Down pozostawmy to bez komentarza <lol>. jestem w zlym nastroju, ale mimo to prawie wybuchlem smiechem. Zauwaz, ze Raula tez shakowali. I co? NIKT nie powiedzial, ze korzysta z cheatow czy gra na OTSach. Ostatnio edytowany przez <<<Kiemi>>> - 27-10-2005 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Racja! Hacka ma się dzieki temu ze sie sciaga boty i inne kolorowe bajery... Albo moze otsik? macrowalo sie? moze autoaim? Ahh.. i nie piepsz ze nie bo znam qwa takich jak ty! Jak przeczytalem twój pierwszy qwa post to juz qwa wiedzialem ze czitujesz! |
|
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 1. W takim razie po jaką cholere siedzisz non-stop w tym temacie i nie robisz nic innego procz krytykowania komentarzy? Staraj sie cos zrobic a nie lamentujesz jak stara lafirynda.
2. Nie, nie twierdze ze tylko w pomocach do Tibii sa keylogery, ale ... po co ktoś mialby zamieszczac keylogera np w Winampie? Żeby widziec jakie masz hasło na XStopa?? Ściągnołeś jakiś syf to teraz sie męcz 3. Panda ? Człowieku równie dobrze moglbys nie miec zadnego zabezpieczenia ... 4. Widze że programy do Tibii nie są CI obce skoro tak biegle wladasz ich nazwami ![]() ![]() PS. Z tego co widze to juz 2h to siedzisz a nie zrobiles jeszcze nic ... widac przynajmniej jak bardzo Ci zalezy na tym koncie :/
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 27-10-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() trzeba się pilnowac!! bo zło wszedzie czy(c)ha !! lol poprostu trzeba uwazac w sieci na to co sie sciaga i zabezpieczyc sie (bez skojarzen) ja tam wierze ze to Adi Ziom!!
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @PinGEOne
Nazwy znam, bo szczerze powiem... Moj brat gra czasem na OTSach wiec wbija na tibia.org.pl, mi tez sie zdazylo wbic z 3-4 razy, ale co w tym zlego? Nie wierze, by ktokolwiek grajacy np. rok w Tibie nie wbil nigdy na OTS'a Ludzie przestance wjezdzac z takimi glupimi argumentami. Staram sie zebys wiedzial. Oprocz siedzenia na forum: - skanuje kompa skanerem MKS'a - skanowalem kompa HijackThisem - gadam z Matkiem na GG i myslimy co to mogloby byc. Ostatnio edytowany przez <<<Kiemi>>> - 27-10-2005 o 18:35. |
![]() |