![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() sword of valor, co to za bron, z kad ja mozna wziac, dajcie jak najwiecej informacji i screenow. jest jeszcze kilka przedmiotow o ktorych nic niepisze na tibia.pl a sprzedaj je w tibii
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Rookstayer
Imię: Retia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Askara
Poziom: 6
Skille: xx/xx
|
![]() O ile się nie myle to albo nie ma takiego sworda albo to jakaś mniej znana nazwa innego sworda albo to jakiś questowy item na wymianę za coś u NPC
@down chyba napisałem że to może jakaś mniej znana nazwa innego sworda i sorry oddaje honor magic sword to sword of Valor Ostatnio edytowany przez Darkstone - 28-10-2005 o 15:42. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Up
GRATZ JESTES PIERWSZY MOJE GRATULACJE!!!!! Nic nie wiesz a sie wypowiadasz @topic a nie jest to czasem magic sword, jesli sie nie myle to raczej sie nie ludz ze go zdobedziesz ![]() Ostatnio edytowany przez Xagar - 28-10-2005 o 15:52. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Tak.. Sov jest to Magic Sword, ktory dostepny jest z b. trudnego questa z bramka lvl 100+, lecz nie wiem czy ktokolwiek wykonal tego questa ponizej 105-110 lvl'a. Wiecej nie powiem bo to bylby zapewne juz QS..
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Sword of Valor=Magic Sword
Dostępny z annihilatora. Questa, którego można wykonać dopiero na 100levelu. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Smallchuck
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Tego questa wykonało juz wiele osób na 100-105lvl
A TU SCREEN ![]() ![]()
Limit 20kb w podpisie. Ostatnio edytowany przez Maqumba - 29-10-2005 o 07:50. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
|
![]() "ale to byli knighci tylko " ---hahahhahahahha
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
![]() ![]() |
![]() nawet sorcowie na 100lvl moga ten quest zrobic w 4sek. (kazdy 2x UE
![]() a SoV to Magic Sword - dzostepny z Anhilatora |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Sword of Valor, miecz walecznosci, dostepny tylko dla najlepszych. Mozesz go zdobyc jedynie walczac w 4 osobowym teamie z 6 demonami, zwykle kilka, kilkanascie na serwie, zalezy czy jest starszy czy mlodszy, miecz dla prawdziwych rycerzy i kazdy moze byc dumny jesli go posiada, kraza pogloski ze kosztuje jakies 2000k, zalezy od swiata, pewnie jest drozszy...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
![]() ![]() |
![]() @Ryba-Knight z ta cena to przesadziles bo na Solerze to idze kupic za 1200-1500k
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() sov tylko do zdobycia w ani od 100lvla potrzebny pacc:/
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Sir Gallar
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() PACC, 4osobowy team, great EQ, z 20 BP UH-burst arrowsy, SD- <jak sorc/druid/pall>- to moja recepta na ten miecz ^^
Chyba że to non pvp to 4 sorcererów, exevo gran mas vis i jaaaazda^^ Z tego questa można wybrac jedną z 4 nagród. Magic sword, stonecutter axe, demon arm lub present <jedno z poprzednich>. Nie, to nie QS - Annihilator to jedyny quest o którym można otwarcie mówić na forum.... Do questa potrzeba 100lvl ofkoz... Magic Sword ? Kosztuje ok. 1000k - 1500k Więc możesz go kupić tez wcześniej, bez robienia questa i 100lvl.. naturalne jak ktoś Ci go sprzeda, cena całkiem przystępna ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Jest to Magic Sword . Mozna go zdobyc z Questa zwanego Annihilatorem. Trzeba Tam Pokonac 6 Demonów. Jesli chcesz Cos wiedziec o tym swordzie wejdz : www.tibia.pl ----> Miecze ----> i kliknij w opis Magic Sworda
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
Na cholere Great Eq.. czasem Might ringi stone skini czy elven amulets lepiej sie tam sprawdzaja niz jakies eq z kosmosu sciagniete ![]() Exevo gran mas Vis to jedyna recepta nie tylko na non- pvp dla sorcow (nawet macro UH mu nie pomoze jak nie padna demony) @up Po co zabijac az 6?? chcesz zeby cie obroncy praw demonow zlapali?? Styknie 2 poslac do piekla (albo gdzies tam) i spokojnie zgarnac nagrode ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Jak muwili poprzednicy ten sword jest annihilatorka
ale aż taki drogi to nie jest. -.- Setzer gambler sprzedal go za 150 k ziomowi w kafeji. wiec jeśli chcesz go kupic tanio czekaj aż ktos bedzie potrzebowal siana i kup. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Na moim servie niedawno ziomal chcial sprzedac sova za 2500k -.-' a julera nowym servem napewno niejest to zalezy od serva wiec napewno nikt nieprzesadzil pozatym majac kase na sova trzeba jeszcze znalesc kogo kto sprzeda
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
20 bp uh? - To chyba nie żeby zrobić, lecz żeby "Byc tam" SD? Po co? Ta twoja recepta żadna super.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sword of Valor- inaczej magic sword.Idzie go zdobyc z questa :Anihilator quest.Do wyboru masz 4 nagrody dostepne tylko z tego questa:
1.Magic sword-najlepszy dostepny miecz ![]() 2.Stonecutter axe-najlepszy axe w tibii- maze o nim ![]() 3.Demon armor-idzie ja tylko zdobyyc z tego questu,nie jest to najlepsza zbroja,ale wspaniala dla kolejcjonerów ![]() 4.Prezent- a w nim Teddy bear- -kraza plotki,ze idzie go wymienic na golden seta(golden armor,golden legs,golden helmet-prawdziwy rarytas,golden boots- najlepsze dostepne buty) ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Tak jak mówili poprzednicy: Magic Sword= Sov. Dotychczas najlepszy miecz jednoręczny jaki można zdobyć. W quescie trzeba zabić 2 demony (jak sorce to zabijajo 6 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() czy nie mogli byście skończyć tego głupiego tematu
http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=23 oraz http://www.tibia.pl/quests.php (Annihilator Room lvl 100 pacc Mainland Możesz wybrać Stonecutter Axe, Magic Sword, Demon Armor albo prezent z niespodzianką. 4 graczy musi zmierzyć się z 6 demonami w jednym pomieszczeniu. ) i wszystko jasne. ps. podczas robienia anihilatora zwłaszcza sorce nie ma czasu na uzywanie czego kolwiek oprócz uh, wiec SD są całkowicie nie przydatne nie nie mówcie o mana shieldze bo ten sie kończy prędzej niż myślicie i potem nie ma czasu na nic innego niż tylko UH raz dwa UH raz dwa UH