|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Panowie przez jakiś czas podróżowałem sobie na Mainlandzie nagle spotkałem jakiegoś kolesia, wyskoczyło mi czy chce przyłączyć się na jego''party'' dałem tak i wyskoczyła mi jakaś żółta czaszka i tarcza przy moim niku, i zaczołem uciekać a ten koleżka chciał mnie uśmiercić. Jakoś uciekłem do miasta z krzykiem ''Help'' ale narazie wszyscy mnie ignorują.
Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Mówisz, że chciał cie uśmiercić. Jak już chyba wiesz, za zabijanie ludzi dostaje się "red skull" i można otrymać bana. Gość ten celowo wziął cię do Party ponieważ jak by cię zabił na Party nie dostał by czaszki. Rada? Nigdy nie przyłączaj się do Party nieznajomego.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() a ta biała czaszka przy moim niku to co ?
zawsze już tam będzie ? thx |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Biała czaszka oznacza, że zaatakowaleś nieoznakowanego playera (nieoznakowany znaczy bez czaszki czerwonej lub jeśli jesteś w jakimś party, osoby zpoza party). Znika ona, o ile dobrze pamiętam, po około 60 sekundach.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie wchodz do party z nieznajomymi lepiej poznać tę osobe nim zdecydujesz się na trening.
Za zabijanie w party nie dostanie red skulla wiec bedzie mial czyste konto.Trzeba uwarzac.A zielona czaszka oznacza duel mode w party wiec morzecie się naparzac bez ograniczen i obaw ze dostaniecie skulla ![]()