|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() Otóż zaniepokoiło mnie to że normalni, mądrzy Polacy nie mogą skillowac w Kazoo z dwarfami.
![]() ![]() ![]() Kto mnie popiera niech pisze i poda powód dlaczego ich nie lubi ![]() Ostatnio edytowany przez gora - 08-11-2005 o 16:58. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... a czasami jest tyle PL noobów i na dodatek sami ze sobą polacy walczą i sie wkurzają , więc też są noobami ... dużo jest łebków , którzy nie umieją grać , nie chcą się nauczyć albo specjalnie wkurzają innych ...
|
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() W kazdym kraju jest pelno noobow ktozy dopiero grac zaczynajo ale ten br co mi zabija dwarfy nie wygląda na takiego glupiedo jakim jest. Chyba na 15lvlu ma skille 64/64. Ja jednak nidgy mu nie zabijalem potworow to niewiem czemu on to czyni.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
A jeżeli chodzi o stworzenie sewera dla polaków, coż... już wolę grać dalej na Luminerze. I tak stosunkowo mało idiotów pl tam gra. A czy cię popieram? I tak i nie, przyzwyczaiłem się już do tej plagi. ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() człowieku przecież od początku tibi wiadomo że największe nOOby to Brazole,więc sie nie dziw. A jak tak bardzo ci to przeszkadza i cie stać to se po prostu kup pacca i po problemie
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() To jednak jesteś rasistą. A i tak w Tibię gra zdecydowanie więcej Polaków idiotów, niż Brazylijczyków idiotów - orginalne
Pierwszy raz widze gościa co tak mówi -.- ![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() Ludzie nie kluccie sie... i tak do niczego nie dojdziecie... Br nie wykopiecie chocbyscie sie starali bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Brazyle sa spoko i nie sa noobami tylko newbie, a Polacy to nooby
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Grodziec woj.Opolskie
Imię: Axeman Berserker
Profesja: Knight
Gildia: Nie zamierzam miec
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 48/48
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja lubie brzylii, kiedys zginalem na slimach, wrocilem i prosilem brazola pol godziny by oddal plecak i oddal. Nie potrafia ani troche po angielsku ale to nic. Pozniej powiedzialem mu "gracias amiga".
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() heh brazylijczycy są jacy są....co poradzisz, że grają 25 h na dobę...normalni ludzie mają 50 lvl a oni już ponad 100 lvl...no ale to ich sprawa...muszę przyznać, że brazylijczycy zabijają potwory jak trenujesz, ale i na to ja znalazłem swój sposób, a nawet dwa: 1. jeżeli mi zabija to pisze noob -.-" i idę za nim z full atakiem, koleś dostaje zero expa to najczęściej już Go nie widzę...xD 2. luruje jakiego potworka i ucieka (nie mówcię o anty-luringu bo to kompletna porażka... w niektórych miejscach można potworka tak daleko zlurować, że sam się pytałem na help channelu czy to nie jakiś bug)...
ogólnie moja rada na br: jeżeli podchodzi ktoś do Ciebie i pisze: br? to odpowiadaj tak by ich zaskoczyć, np: no, rpa xD i koleś puszcza oO i sam nie wie co ja miałem na myśli ![]() ![]() ale inna rzecz: im najczęściej nie zależy na grze jako zabawie...oni poprostu pokazują, że są najlepsi...pierwsi mają 7 M lvl na serwerze, pierwsi mają 100 lvl, a jeżeli to jest serwer, na którym możliwe jest pk to najczęściej tracą konta, gdyż pokazują jacy to oni sa super dobrze i jak łatwo potrafią zabić innych graczy ... |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
sekret wiesz czemu nie uslyszales?? bo pewnie wszyscy twoi kumple to samoluby, nie uznajacy innych narodowości @topic chrzani cie i juz:/ @Quodion nieprawda ze sa zli- sa lepsi od nas, honorowi, i uczciwi.to ze zabija potworki, znaczy ze szuka klopotow, a nie na zlosc robi. proste jak konstrukcja cepa @up jak mam taką sytuacje to moja swietna spiewka( ![]() ***: br?? Ja: no pk kolo wymieka, nie wiem jaki lvl, kazdy ![]()
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 09-11-2005 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I większość z nich to sharerzy i nienapały na kafejke internetową bez której nie mogli by żyć ![]() Ostatnio edytowany przez wivivol - 09-11-2005 o 20:17. |
|
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Sir Gallar
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() A ja Wam powiem ze swego czasu grałem na luminerze... i moi najlepsi kumple tam to własnie BRAZYLIJCZYCY. Wybijają Ci potwory ? A po jaką cholere sie drzesz na trade 'BR SUX' i tym podobne.
Wszędzie gdzie gram qmpluje sie tez z BRami. Polak mnie ubije - bo go dziewczyna rzuciła i ma zły humor.. BR tego nie zrobi - przynajmniej tak mi sie wydaje... bo mnie nie raz PL PK z takich powodów atakował. Wszędzie jest masa n00bów .Ale polska króluje pod tym względem(cup ![]() Od pewnego czasu lepiej wychodze na kontaktach z brazylijczykami... A na luminerze z ww. zjawiskami sie jakos nie spotkalem! |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Imię: Knightavi
Świat: Berylia
Poziom: 8
Skille: 61/61
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() Po angielsku idioto-.- (wybaczcie za wyrażenie, ale to bylo idiotyczne pytanie)
Aha, luke06 ma racje
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe. To nie było idiotyczne pytanie, bo jako jeden z wielu ma trudności z nimi się porozumieć. Myślałem może że znasz ich język
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ehm... powiedziale.... zaraz, ty wiesz ze ja powiedzialem ze po angielsku??
(odpisze jutro, kompa wylaczam)
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 09-11-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Okey?! możesz teraz pisać po polsku. Ahhh juz wiem co miałeś na myśli cieżko bylo zrozumieć, ale raczej mam troche wiekszy IQ napisałem "Myślałem"
btw: ja też spadam nara (odpisz jutro) ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Gadam po angielsku. A swoja droga to podobny odsetek Polaków nie potrafi po angielsku gadać jak Brazyli. Ostatnio sie jednak wkurzylem ostro bo sprzedawalem jednemu Brazylowi itemki no i ciezko bylo ale dalem sobie rade. A tak wogole to ja sie raduje kiedy widze ich podejscie do zycia, którego tak w Polsce brakuje powiewarz oni niesamowicie zywiolowo do wsystkiego podchodza z niezwyklym entuzjazmem i radością. I tego sie trzeba od nich nauczyc
![]() Miłej nocy ![]() |
![]() |