|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Który fake jest najlepszy? Podaj jego numer. | |||
1, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 50.79% |
2, |
18 | 28.57% |
3, |
1 | 1.59% |
4, |
2 | 3.17% |
5, |
0 | 0% |
6, |
1 | 1.59% |
7, |
0 | 0% |
8, |
0 | 0% |
9, |
0 | 0% |
10, |
9 | 14.29% |
Głosujących: 63. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym stworzyc
...oooOOO Wybory na najlepszy fake OOOooo... Prosze o podawanie najlepszych fake story. Eliminacje przejdą 10 fake story. Oczywiście jeśli twórca fake ma coś przeciw udziału w głosowaniu niech napisze. Zwycięzce czeka wielki zaszczyt bycia fakeowcem 2005/2006 ![]() Każdemu zostanie przypisany numer na ktury będziecie głosowac. Ja osobiście proponuję fake story: Orci atakują rookgaard Crowala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1, Avager - Humans Doom 2, Crowal - Orci atakują rookgard 3, Baradax - Middle-Earth's hope 4, Gisio - Legenda Ślepego Orka (pierwszy fake gisia, ale naprawde dobry a jak na pierwszy to idealny!) Reszta miejsc dalej wolna!! Zgłaszac fejki!
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 12-11-2005 o 11:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Avager - Humans Doom.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Przygody orcka Vehtiego, Legenda ślepego Orka i jeszcze jeden taki Fake Cor Tibiarza, ale nie pamięta m jak się nazywał
![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() 1) Middle-Earth's hope - Baradax
2) The Master of Darkness - Crowal Ale myśle że ta sonda nie ma sensu. Wyniki pewnie będą tak wyglądać: 1)Avager-od 70-80% 2)Crowal-ok.10% 3)Baradax-ok.10% 4)Reszta ok.5% By musiało być słownie... Pierwsze 3 miejsca by się dawało. A tak to chyba każdy normalny zna zwycięzcę AVAGER the MASTER!!!
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 11-11-2005 o 18:32. Powód: Coś przekręciłem... ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: TYLKO CHEŁMIANKA!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thesos
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Poziom mag.: 10
|
![]() Avager-Humans Doom
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Avager-Humans Doom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ edit Zapomniał bym w konkursie może braz tylko JEDNO fake story jednego autora. I nie podajemy sieibe CROWAL ![]()
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 11-11-2005 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 11-11-2005 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za dwa posty. Wiecie... Ta Tibia.pl... Ech...
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 11-11-2005 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Chyba chodzi o pierwsze Humans Doom (hehe, oreginalne ![]() ps. Ty za nominowanie mnie ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, chodzi o to pierwsze. Chdziałbym powiedziec jeszcze że zwycięzca dostanie jeszcze TYTUŁ ZŁOTEGO KACZORA
![]() Aha prosze podawac AUTORA Fake. I prosze jeszcze żeby nie głosowac na numery 7,10 itp BO POD TYMI NUMERAMI NIC SIE NIEKRYJE! TO JEST BEZSENSOWNE!
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 12-11-2005 o 07:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ah ta tibia. Prosze modków o skasowanie tego posta.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 12-11-2005 o 07:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Acha; ludzie... przecież ja mój first fake kontynuuje! Głosujcie na Crowala!!! ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno, modkowie nie pierdzą na twoje zawołanie, sie albo pisze report bad posta, albo osobiście pisze do Modów.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Głosuję na jedynkę XD
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym proponawał "Nocne życie carlin" czy jakoś tak, niestety nie pamiętam kogo to było
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: