|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy taka grupa powinna powstać? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 26.47% |
Nein, no, nie! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 73.53% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() grupy muzyczne juz sa? -.-''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Sa sa.. tylko sie szukac nie chce?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Jest tylko techno hh i metal. A możnaby zrobić jedną grupe muzyczną i podzielić ja na grupy tak jak z Heretykami i Wierzącymi
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, bo do tego należałoby 3/4 forum...
Pozatym, dobrze jest, jak jest.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niemożliwe, żeby takie coś powstało. Zresztą, już kiedyś była tego propozycja, ale się nie przyjęła. Down: Drom powiedział, że to już koniec z grupami muzycznymi. (Tak słyszałem ;P)
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 15-11-2005 o 14:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Weeeeeeeeeeeee... Chwila dla debila!
Otóż oświadczam wszem i wobec, że ten pomysł jest do dupy. Dlaczego? 1. Są już grupy dla poszczególnych gatunków muzycznych, stworzenie takiej grupy praktycznie wykluczało by forum dla metalu, hh i techno. Jeśli uważasz że ludzie wolą zasadę "one sort to rule them all" to się grubo mylisz. 2. Nie widzę problemu aby stworzyć kolejne forum dla np. fanów klasyki, czy reggae (chyba że Matkus, czy Dr.Omader widzą, to macie problem) 3. Pomysł jest po prostu z***any. Bedzie na tym forum taki burdel,, że nikt sobie z tym rady nie da.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Napewno każdy słucha muzyki. W tej grupie byliby pewnie wszyscy użytownicy forum którzy wiedzą jak złożyć prośbę o przyjęcie. Totalny syf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ja tam jestem na tak. Co tu duzo mowic - takie forum ma sens. Tak samo jak mozna by polaczyc grupy sportowe. Nigdy nie zaszkodzi sprobowac - tak mowia przynajmniej