![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ghost Triturus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: People Of Honour
Świat: Saphira
Poziom: 29
Skille: 68/44
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Swojego czasu bardzo zainteresowały mnie gry jrpg na inne konsolne np na GBA lub N64 czy SNESA. Jeśli jakiś użytkownik forum zna jakąś stronkę z właśnie takimi grami to proszę o umieszczenie jej w tym temacie xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka
Stan: Na emeryturze
Imię: Turilot Hedis
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
www.emumaniak.zel.pl jak juz coś... @topic: www.emuinfo.pl , www.google.pl . @Down: Powiedz o jakie romy konkretnie ci chodzi,to ci je znajde. @edit: Przepraszam,ile stron ?Wpisałem hasło "Romy" i 1-wsza lepsza strona: http://emustrus.prv.pl/ .Tam są jakieś romy.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 27-11-2005 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() W google wyszuka ci 100000 takich stron tylko mi glownie chodzi o polskie strony jak i rowniez o strony z których mozna pobrac romy a nie bawic sie w jakies rejestrowanie czy zalogowywanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Od siebie polecam:
www.romreactor.net - wszystko za darmo bez rejestracji... tylko ze wolno sie sciąga i czasami stronka wolno chodzi i sa limity w postaci takie ze nie mozna sciągać więcej niz jednoego romu w przeciągu 5 minut www.dgemu.com - wszystko za darmo z tym że trzeba się zarejestrowac... jest tam poprostu wszystko... szybko sie sciąga tylko z tego co obczaiłem nie można zassać więcej niż 12,5 mega romów dziennie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dzieki, a swoja droga to w co ostatnio graliscie na Emulatorach ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ahh ja bym sobie w Chrono Triggera pociupał, a znaleźć nie moge :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Gohan-San
A ja mogę, a ja mogę? Poproszę Duel Masters: Kaijudo Showdown i... hm... No, na razie tyle. ;] @down Bezpieczna? :> Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 02-12-2005 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP:
Sam z tamtąd ściągnąłem więc bezpieczna.Bynajmniej mój ArcaVir nic nie wykrył. @Shan: Możesz,możesz,zresztą każdy może.Poczekaj chwilke,zaraz edytuje posta i dodam linka do tego roma ![]() @Edit: Prosze bardzo : http://multiemu.net/files.php?file=1838 ,dosłownie minutka szukania googlu.Trzeba się tam chyba zarejestrować,ale to żaden problem,no nie ? @Topic: Ostatnio grałem w Shaman King:Master of Spirits.Na krótką mete całkiem fajne,ale później już się nudzi.Szczególnie to "skakanie" i błądzenie między poziomami... @Down: http://www.romreactor.net/detail_8985 .Po Angielsku ![]() Ewentualnie ściągnij z TĄD.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 03-12-2005 o 07:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Gohan jakby nie bylo problemu to znalazlbys mi Shining Soul II tylko po angielsku bo po japonsku ja tez mam
![]() Ostatnio Gralem w Lufie: Ruins Of Lore i zatrzymalem sie w jednym etapie i za nic nie wiem jak go przejsc Moze ktos gral to pomoze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Harven
Jak cie jeszcze interesi CT to pisz na gg 4494670. @Topic www.planetemu.net nie polska strona ale gorąco polecam do ściągania wszelkiego rodzaju romów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |