|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Creav the Knight
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 11
Skille: 34/33
Poziom mag.: 1
|
![]() Witajcie all, oto mój pierwszy fake, mam nadzieję że się spodoba
![]() Arnold jest zwyczajnym człowiekiem, mieszkającym ze swoją "ukochaną" żoną ![]() Ich wzajemne stosunki są wspaniałe ![]() Jego żona jest kochana, zawsze myśli o swoim mężu ![]() Wtem... ![]() Arnold próbował uciekać, ale niestety, nie udało mu się ![]() Robić dalej, czy mam sobie odpuścić? Co się stanie z Arnoldem, czy przerzył dowiecie się z części drugiej ( o ile będzie ![]() Ostatnio edytowany przez Lukas Navin - 27-11-2005 o 18:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() OMFG! Co to ma byc?! Troche grafiki ale cienko. Fake Converter + Tekstury z "Pomoc dla nowych fake'owcow". Cienizna, a i fabula nie cudna...
Pomysl - 4/10 Wykonanie - 3/10
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Zadales pytanie czy masz robic dalej czy sobie odpuscic...
Stanowczo to drugie. Dlaczego? -Jpg. -''You advanced in krzyczenie na meza'' Bosh... -Skad ja tu znam ''Nick thinks: bla bla bla'' tekstem takim jakie sa wiadomosci z serwa... -Co do za puskowie w domu? I na dworze? -''fajne drzwi'' I nie mysl teraz ze mowie jestes Noob itp, wlasnie przeciwnie, jesli bedziesz sie dalej staral to bedziesz niezly ![]() Ps. Z tym odpuszczeniem sobie nie chodzilo mi o to zebys juz wiecej fejkow nie robil, tylko tego nie rob, zajmij sie jakims innym projektem. ![]() Jesli chcesz jakies tipsy to zagadaj na gg.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Pustynia
pusta chata jpg tak nacpant a nagle normalny fabula wiec pocwicz nie mowie bo jak na pierwszy raz nawet nie zle
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 27-11-2005 o 19:40. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Lol.Przygody Arnolda Szwarcenegera... _._
-Ochydstwo... -Ja też skądś znam to thinks Bar. ![]() -*.JPG mówimy N I E. -Fajne pustkowie. -"You advanced in krzyczenie na meza" wtf? -Orc Zabijaka mieszkających na odludziu, a nie Orc Zamachowiec -Lepszego nie można było?... -Następnym razem pomyśl nad fabułą (jeśli oczywiście potrafisz). -Tyle...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() -Pustynia
-Pustynny i pusty dom -"You advenced in krzyczenie na meza" -Błąd ortograficzny i jeszcze beznadziejny pomysł - Format JPG - Źle wklejone drzwi (ale to szczegół). - Tekst na czerwono wogóle prawie nie widać -.- - Cienka fabuła Ogólnie: 2/10 ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Mnie sie tam podoba ... 6/10
|
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2005
|
![]() Nie jest zle ale nie przylozyles sie zupelnie do tego.
Malo akcji, krotkie, pustka i w domu i na zewnatrz. jesli chodzi o to "You advenced in krzyczenie na meza" to mi sie nie podoba ale wkoncu takie mozesz miec poczucie humoru. Rob dalej ale tym razem popracuj nad szczegolami (powklejaj jakies rosliny, wiecej mebli w domku, i wogule inne sceny a nie wszysto w 1 miejscu sie dzieje) i wiecej akcji. Czekam na 2 czesc, mam nadzieje ze bedzie ciekawsze narazie za wczesnie by oceniac. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fabuła nie do końca mądra, ale dosyć śmieszna. Nie oceniajcie tak ostro od razu, on dopiero się uczy, jak mówił to jego 1 fake story(ja nawet takiego bym nie zrobił). Moja ocena, zwracając uwage na to że to pierwszy twój fake story daje 8,5/10
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Łuków
Imię: Syrion Thunderbolt
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 160
Skille: 102/86
Poziom mag.: 23
|
![]() Ale od razu się czepiają.
Człowiek dopiero się uczy. Bardzo mnie raziło prawie puste mieszkanie. Rozumiem, że biedna rodzina z pustyni nie będzie miała najnowszych krzyków mody ale coś powinno być. Czy u ciebie w domu też masz tylko 2 regały? Musisz powsadzać jakieś meble, żeby nie było tej pustej przestrzeni aż tyle. Czy to małżeństwo sypia na sofie? Łóżka brak ;] Moim zdaniem jak na pierwszy fake nie jest najgorzej. Teraz po prostu przemyśl co chcesz pokazać, zaplanuj lepiej dialogi, opracuj scenografię i będzie spox
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Pomysl ciekawy , ale wykonanie troszeczke gorsze
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Część II (narzekaliście na .jpg to jest w .png
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że chociaż troche lepsze od pierwszej części ^^. Jeśli tak to zabiore się za następne części. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Czemu nikt nie komentuje?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Właśni przez tego typu komentarze mojegio pierwszego fejka robię już 2 miechy i nie skończyłem
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2005
|
![]() A mi sie fake podoba i mam gdzies jak inni pisza o twoim fake rob dalej!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: Druga część lepsza od pierwszej.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() mi sie podoba nie patrz na nich tylko rob rob i jeszcze raz rob
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Elitarny Rycerzyk
Gildia: żadna
Świat: Xantera
Poziom: 8
Skille: 18-18
![]() |
![]() 4/10
pustkowie siedza tylko w domu nic ciekawego... OO gdy zobaczyłem 2 czewsc zmieniam swoją ocene na 8/10 juz troche jest wiecej akcji (i kolorów)
zacząłem grać w tibie ta gra za bardzo wciąga!!! Ostatnio edytowany przez wojak_paladyn - 02-12-2005 o 22:11. |
![]() |