|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Gildia: --------------
Świat: elysia
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak wyczytałem na Tibia.com moim sorcem na 15 lv nie bedzie można robic SD więc nasuwa się pytanie co się stanie gdy masz wykupiony jakiś czar ale tw€j lv nie pozwala go użyć?Jeśli ten spell ktury kupiłem w update bedzie droższy i nie będe mugł go użyć to jak juz bede mial wymagany lv to czar zostanie czy bede musiał kupić nowy??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Czar zostanie.
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
a pozatym, ze przez takich jakty, mam z polskim problemy pozniej Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Profesja: Paladin
|
![]() ehh koelga mi mówił że uhy będzie można robić od 30lvlu
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() When you smile? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja mam pytanko jaki m lvl i ile many będzie potrzeba zeby miec te sd głównie prosze o tutorów zeby powiedzieli bo na tescie na bank jest to juz zrobione
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Up
Z tego co czytałem na "pewnej konkurencyjnej stronie" to many bedzie potrzeba 4x więcej czyli na SD bedzie potrzeba 880 many, jeśli coś przekręciłem to nie bić ![]() |
![]() |