--> | --> |
|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Dzisiajszego dnia gildia Aquarious Oyster wypowiedziałą wojnę gildii Knighthood.
Za Powód wojny podane zostało zabicie Dark Auxeriusa przez członków gildii Knighthood, którzy zabicie Auxeriusa podają obrażanie ich gildii. Drugim z powodów było huntowanie bez powodu Astralisa oraz atakowanie najwyższego levela Berylii Polaka Poncka Ca'Pone. Cała społeczność berylii od dawna czekała na tą wojnę, ponieważ wielu nie mogło znieść ciągłego power abusingu Knighthood. Więcej informacji na temat wojny: Deklaracja wydana przez Aquarious Oysters Odpowiedź Knighthood |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
Nie wiem dlaczego ale moja opinia jest zdecydowanie za AO ![]() KH to podobno masakryczne PA... Martwi mnie tylko to że Dennis jest mało aktywny ale mam nadzieję że pokaże wszystkim co potrafi ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Ludu!!! Łączmy siły aby przezwyciezyc złowrogie PAowskie moce AO, poniewaz jest tam Althunus! Najwiekszy zdrajca narodu!!!!! Trzeba go zabic!!!!!!!
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() dobra dobra...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Od czasu wojny z GG skończyło sie Pa ze strony Excaila i jego podwładnych teraz się "rozbrykał" knighthood xDDD
Też jestem za AO ponieważ mam tam kilku kumpli a kh to ludzie które swoje lvle nabili na botach..np. Byna palka którego niedawno spotkałem kilka razy expiącego na goblinach na lvlu 45~ I w OpenBattle AO nie ma szans bo boty KH sa bardzo dobre ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() Najlepszy moment na open battle to kilka godzin po wyjściu update, aby KH nie mieli czasu na zrobienie botów, chociaż i tak jestem prawie pewien że wtedy KH znajdą powód by nie walczyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie ostro zaczeło KH.
We fragach narazie wygrywają.. Padli m.in: z AO Althunus (95) Killed at Level 95 by Kyv Rockgard and by Gambin Kialiee (59) Killed at Level 60 by Lanthus and by Cara Oscura Nospik (54) Killed at Level 55 by Korobskura Malozo (71) Killed at Level 72 by Gambin Smichael(55) Killed at Level 57 by Master Maho Dark Auxerius (91) Killed at Level 91 by Knightsolo and by Korobskura Wezu (65) Killed at Level 68 by Balin barbol and by Pekkzor ![]() z KH Rainfallen (33) Killed at Level 34 by Therato] PS. Może z KH ktoś inny napisze bo ja nie wiem.. Jest jeszcze wiele dodów powiązanych z tą wojną..a to dopiero początek i i jeszcze napewno będzie więcej... Ostatnio edytowany przez krychan - 07-12-2005 o 08:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Althunus i Malozo padli przez wyżucenie ich z domku cc4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
![]() |
![]() hmmm... No to Najs
![]() AMEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
|
![]() Gratz Althunus: najwiekszy sharer account na Berylii i jeden z większych noobów
16:54 You see Althunus (Level 94). He is a royal paladin. He is Oysters of the Aquarious Oyster. i okolo pol godziny pozniej 17:22 You see Althunus (Level 22). He is a royal paladin. He is Oysters of the Aquarious Oyster. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() chyba hacked co nie ? bo jakiemus kurde dziwnemu w comencie napisane ;]chyba ze dla br dawał acc xD (czy po jakiemu tam napisane )
@edit althunus znam tylko angielski i niemiecki xD i na tym moje horyzonty dot. języków obcych sie zamykają wiec nie miej do mnie za złe ;] Ostatnio edytowany przez KoZa01 - 10-01-2006 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
skoro taki kozak jesteś to może podasz swój nick na beryli?;> Co się boisz? Przecież mnie shaczylixDDDD @KoZa01 Idź się języków naucz a potem się wypowiadaj; p
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Mój nick nie jest tu istotny, najważniejsze jest to ze cheater otrzymal to na co zasłuzył. Jasne mozesz grac znow od nowa lub na Sir dre~ jezeli bedziesz sharerowac jak wczesniej to robiles to moze znowu nabijesz wysoki lvl po to zeby znow twoj 2 czy 3 owner mogl cie zrokowac
![]() GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamknij mordę psie,, nigdy z nikim nie sharowałem to po pierwsze, więc jeżeli nic nie wiesz to stul pysk. Po drugie: ty nigdy nie osiągniesz nawet 1/4 tego co on osiągnął ty marny "polaczku". Myślisz, że piszesz incognito i wielki kozak kvrwa. Najlepiej zamknij mordę i idź do kafeji - tam są ludzie o IQ równym tobie - IQ taboretu.
Althunus will never be forgotten Hail And Kill. Over and over~
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 10-01-2006 o 14:13. Powód: literówka (?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Trzeba było nie cheatować : ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdzie napisalem ze ty sharerujesz lub sharerowales (naucz sie czytac pierw ffs)
Ja nie osiagne 1/4 tego co On przez sharerowanie? Skąd wiesz ze juz nie osiagnalem? Jakie ty masz IQ dzieciaku skoro co drugie slowo ktore piszesz to wyzwisko. I jeszcze jedna rada pierw pomysl potem pisz (wątpie zebys zrorumial o co w niej chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() O kurvva pewnie nabiles super wysoki poziom w granicach 10-40, jestes zaj3bisty juz mi stanela pala. A co ma moj wiek do rzeczy? Jak juz osiagnales "cos" w tibii to podaj name "cfaniaczku" a poza tym jezeli ja niegram w tibie od pazdziernika, to co w tym zlego ze oddalem althunusowi mojego chara? Czy to jest sharing? Mam nadzieje, ze nalezysz do tych scierw, ktore zabijalem z Althunusem.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Gadka z toba nie ma zadnego sensu jedyne co masz dobrze opracowane to wyzwiska jedno jest pewne wkrotce polecisz z BW to tylko kwestia czasu .
PS. alt~ ani Ty z twoim gownianym pvp nigdy nie ubili mnie ![]() btw nastepnym razem jesli bedizes na ventrilo (jesli takowy bedzie) mozesz robic wszystko tylko NIE SPIEWAJ bo kompletnie sie do tego nie nadajesz. |
![]() |
![]() |