|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Skillowalem sobie troche czasu(ok 2 godziny, moze dluzej) ze slimami. Na poczatku bylo calkiem milo. Prawie nic mi nie jechaly. Ale w ostatnich 10 minutach zaczely mnie ciac ze ledwo sie nadazam leczyc exura. Postanowilem ze pojde uzupelnic food na roty i zeby odpoczac od treningu chwile. Zaczolem bic te roty i patrze na obrazenia: 30 35 i cos kolo tego. Zwykle 90% rotow biore na strzala. Mam skille 68.68 eq: fire axe, k arm, p legi, medusa shield, warrior helmet, scarf, lether boots
![]() Btw: 01:38 You advanced in axe fighting. 69.68 Te slimy wciaz mnie tak mocna jada :/ Ostatnio edytowany przez De'Alor - 18-12-2005 o 00:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Poprostu podczas treningu ze slimami z niewiadomych blizej przyczyn sa one coraz silniejsze, moze potworki tez skiluja albo cos, ale kwestia slimow byla dawno zauwazalna, nie ma wplywu to jakie zadajesz obraznia itp czy o co ci tam chodzilo, poprostu slimy im dluzej z nimi skilisz sa coraz mocniejsze, nalezy wymieniac sobie slima co godzine lub jesli zauwazysz ze mocno cie leją
![]() |
![]() |
![]() |