|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Profesja: Knight
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
![]() Spoko są te wszystkie poradniki na jakich lv i z jakimi skilami bić potworki tylko jedno małe pytanko mi sie nasuwa czy może powiecie jak trenować bo mam już dosyć opowiastek typu full def na rotach tylko przepraszam z czym ty na full def na rotach biegasz jaka bronią trenować i naczym wiem że jest mase tego typu poradników ale zbierzcie to wreście do kupy w jeden mega giga hiper poradnik i zrubcie taki poradnik dla wszystkich profesji.Ja na przykład juz niewiem na czym mam trenowac i czym mam trenować a najczęściej trenuje daggerem i dwarven shieldem na dwarvach skile mam sword 56 shield 53 i jak np ide na mina to za cholere nie uderze go do krwi raz na 30 ciosów a na srednim ataku to zabijam minoska daggerem w ciągu chwili.Tagże przosze naszych kochanych moków weźcie wszysto do kupy zbierzcie siłe i zrubcie najlepszy poradnik dla wszystkich profesji na wszystkich stronkach najlepiej w dwóch językach polskim i angielskim.Podajcie jaką bronią trenować jaka tarczą na jakim lv i jakimi skilami z jaką bronią dzięki z góry wam MOdki(mordki)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Jesli uwazasz, ze taki poradnik powinien byc, a go nie ma, to napisz go sam, my go z checia zamiscimy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Jeśli to swiat pvp to potrenuj z ludźmi
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Wasz poradnik znam na pamięć
2.Ja niejestem na tyle kompetentny żeby pisac poradniki 3.Jesteśćie bardziej doświadczeni a pozatym wasz poradnik nie jest na tyle szczegułowy aby mogli z niego z kożystać wszyscy. 4.Jeżeli wam się niechce robić nowego moglibyście stary doładowac o pare rzeczy mniej więcej: -czas potrzebny do awansu na nastepny skil orientacyjnie oczywiście,tak jak mówilem jaka bronią trenować na poszczegulnych skilach i zjakimi potworkami bo u was to tylko trole opisane są i niebardzo światy non pvp opisaliśćie a duża częśc graczy na nich właśnie gra ,następna sprawa niebardzo wszyscy gracze mają dostęp do druidów którzy z summonują im Ghula a troche many to kosztuje i ostatnia rzecz moje osobiste pytanko czy jak mam skile 56-53 trenować teraz tylko shielda czy obydwa co znacznie skruci czas trenowania shielda ale rosną obydwa skile i czy jak będe mieć skile po 60 to bende mógł wyskoczyć na coś większego lub ewentualnie bloknąc coś większego mam 4mlv.To na tyle jeżeli chodzi omnie z gróbej rury dałem na początek współpracy z wami i waszą stronką ![]() ![]()
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2004
![]() |
![]() czas potrzebny masz tu: http://mysite.verizon.net/vze7p87m/SkillCalc.html
dziala tylko dla knightow i palkow ... wiem ze dla knightow jest to calkiem dobrze wymierzone.... To jaka bronia trenowac to musisz sam sobie dostosowac ..jezeli dagger na defo jest zaslaby a na balanced zamocny sprobuj z rapierem itd. z jakimi monstrualnymi stworzeniami ?? proste z takimi ktore zanim zabijesz zdarza sie zrespawnowac ... no i oczywiscie resp tych stworow musi byc blisko ciebie zeby nie tracic czasu..... Jak bedziesz mial skille 60 to bedziesz mogl sobie sprobowac blokowac smoka ... btw. Nie sadzisz ze taka tibia z przedstawionymi wszystkimi rozwiazaniami, to juz bardziej cyfrowka niz rpg, traci na wartosci fabula zaczynaja rzadzic cyferki typu "czas do adv" . Szukaj takich odpowiedzi sam to cie napewno duzo bardziej bedzie ta gra satysfakcjonowala |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie to fakt że tibia traći wiele na swym uroku jeśli zaczynają brać gure skile ale z drugiej strony któż niechciałby mieć wysokich skili i później czerpać przyjemność z gry.Niestety tibia została tak skąstrułowana a nie inaczej że żeby muc czerpać rqadośc trzeba się najpierw sporo namęczyć.Spox wiem już wszystko temat można zamknąć.
#8 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
Z tego co zrozumialem to chcesz poradnik w stylu: lvl xx ze skillami xx do xx wez ze soba knife, demon shield, leather set i bij roty na balanced lvl xx ze skillami xx do xx wez ze soba .... (itp) Napisanie czegos takiego jest niemozliwe, poniewaz: 1. Zalezy od szybkosci spawnu - a dobrego miejsca do treningu ci nikt nie poda (a nawet jak to przezstanie wtedy byc dobre miejsce bo beda tam tlumy). 2. Potwory roznie sie zachowoja - zdazalo mi sie bic przez 10 minut dwarfa a nastepny ktory podszedl padal w 20 sekund. 3. Na celnosc i sile ciosow wplywa tysiace czynnikow (kto kiedys stal przez 20+ godzin trenujac wie o czym mowie). 4. Kazdy ma swoje mniemanie o treningu, jeden bedzie chcial trzymac potworki jak najdluzej, drugi bedzie zabijal poprzedniego jak sie tylko spawnuje sie nastepny. Ps. Czas na skille sie zmienil i juz sie nie pokrywa z tabela (trenujac awans zajmuje dluzej niz expiac z 2 reczna bronia).
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nirvana-Eureka.Znalazłem swój sposób na trening i własne miejsceta tapelka to jest rzeczywiście nieaktualna bo standardowo robie jedneg skila 2x dłużej niż jest tam napisane.Zgadzam się gremlin(a może Hobbit
;0) z tobą że napisanie takiego poradnika to masakra ale niema rzeczy niemożliwych ![]() ![]() ![]() ![]()
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Zawsze jak tylko jest możliwość daję linka do tematu którego jestem, że tak to ujmę, opiekunem
![]() ![]() aha.... i tam proszę o kontynuację i zadawanie wszelakich pytań związanych z treningiem, szczególnie rycerza