|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() wiec tak mam takie pytanko chciałbym zostac tutorem ;] jest od tego egzamin i tu moje pytanie co sie stanie jak źle odpowiem kiedys słyszałem ze postac zalicza dead'a nie jestem co do tego pewien wiec pytam tu ;]
jeszcze 2 pytania ile pytan jest w tym tescie czy mam okreslony czas z góry thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paciorek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Przygranijcie mnie!!!!!
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
|
![]() Deda nie ma!
Sam zdawalem 1 h temu! Test jest latwy! Na jedno Pytanie zle odpowiedzialem! Bylo tak blisko! Czasu nie masz ograniczonego! Nie pamietam ile jest pytan ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP
Trzeba mieć powyżej 20 lvl,a i pacca(nie konieczne być paccem,ale mieć go kiedykolwiek wcześniej) A pytania są trudne,i żeby zdać trzeba znać dobrze Angielski. Więc nie wiem czy zdawałeś...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() angielski to pikus xD
co najwyzej wiedza moze byc za mała ;] i dzieki za odpowiedzi aha i czy zdawac mozna tylko raz ? czy dowolną ilosc razy ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze masz 45 min.
Po 2 musisz miec pacc'a Po 3. Angielski to podstawa, i nie tylko musisz posiadac dobrze wladac jezykiem angielskim ale i w grze dobrze go wykorzystywac Po 4. Musisz byc uczciwym, nie krasc ( eg. lootbagów, rzeczy innego gracza). Po 5. Musisz BARDZO dobrze znac regulamin zawarty na http://tibia.com Duzo jest takich podpunktów, ale wymienilem chyba kilka z tych najwazniejszych ![]() Yours Roni.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() paciorek... nie wiesz -> nie wypowiadaj sie... to ze ci jedna odpowiedz wyswietlilo nie nzaczy ze tylko na nia zle odpowiedziales... w momencie gdy system znajdzie zla odpowiedz przestaje sprawdzac dalsze...
jesli w innych tematach jestes tak obeznany jak w tym to nie dziwie sie ze tutorem nie jestes ;]
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() chciałem byc tutorem ale zapomniałem ze name lock'a miałem xD hehe ale ja głuptas jestem ;] name lock=criminal record=nie zostane tutorem xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Wpis w Criminal Record znika po 6 miesiącach, więc po tym czasie możesz spróbować swoich sił w teście na tutora.
Musisz wykazać się bardzo dobrą znajomością manuala, tutor guide i faq oraz oczywiście Tibia rules. Co do języka angielskiego - do zdania testu wystarczą w sumie podstawy języka, jednak nie wiem jak taki tutor poradzi sobie dalej w swojej karierze ![]() Do reszty wypowiadających się w tym temacie (z drobnymi wyjątkami) - naprawde macie niewielką wiedzę w tym temacie. Proponuje podszkolić się przed wdawaniem się w dyskusje ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jezeli chcesz zdawac na tutora dam Ci rade.
Po wypelnieniu juz wszystkich pytan, przed wyslaniem odpowiedzi rob ssy testu. po zaakceptowaniu, jezeli masz blad, zobacz w ktorym miejscu. dajmy na to masz go w polowie. oznacza to ze wszystkie wczesniejsze pytania masz dobrze. na screenach zaznacz je zielonm kolorem, pytanie zle czerwonym a reszte znakami zapytania. dokladnie przeanalizuj swoj blad i pytania ktorych bezblednosci nie jestes pewien (tutor guide itd). podczas kolejnego testu sprawdz najpierw weryfikujac swoje screeny i pytania obecnego testu czy nie ma w nich tych samych opcji. jezeli tak - mozesz zaznaczac "w ciemno". reszte dokladnie sparwdzaj. pozniej znowu zrob screeny i zatwierdz. jezeli nie powiedzie Ci sie, postepuj caly czas zgodnie z tym schematem. oczywiscie zycze Ci zeby nigdy nie przydala Ci sie ta metoda i zebys zdal za pierwszym razem ![]()