![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() na wstępie mówie ze :
szukalem ale nie znalazlem więc jak zobacze post szukaj to uznam go za kompletnego idiote tak więc czy kamyczki się niszczą jak spery a jeżeli się niszczą to częściej od sperów czy żadźiej
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() speary sie niszcza i kamyki sie niszcza. Wg moich obliczeni 100 spears starcza mi na 1 godzine i 30 minut skillowania, a 100 stones na 1 godzine skillowania. generalnie speary lamia sie wolniej niz kamyki jednak nie wiem czy jest na to jakis niezbity dowod.
pozdr0
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 10-01-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() jak gralem palkiem i trenowalem na goblinkach
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A i chyba jakos zle szukałes bo widzialem juz pełno tematów na temat szybkosci znikania spearow i kamyczqw Ostatnio edytowany przez Sashion - 10-01-2006 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ok thx za odpowiedz uwarzam temat za zamknięty
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |