|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Ostatnio zginolem zabity przez elf scauty <Grimni>i postanowilem ze bede tylko trenowal. I potrenowalem odzyskałem skila i poszlem z kolega<Wooks> pozwieszac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() HAHAHA, fajna wycieczka... Ale jak chodzisz sobie po takich jaskiniach to bierz pod uwage to ze sie zawsze gdzies wpakujesz... Zwiedzajac tibie ma sie male szanse na malym levelu ze sie przezyje
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() No wlasnie fajna wycieczka tylko ze stracilem lvl i po jednym skillu i nawet fish.skill
![]() --- Wooks knight 16 lvl ![]() 50/43 ![]() Venore Azura wiadomość z ostatniej chwili wlaśnie odzyskałem skille i mam 51/44 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz juz wiem ze na malym lvl nie da sie duzo zdzialac, wlasnie z kolega prowadzimy akcje pod kryptonimem "skill up". Juz odzyskalem 2 k\skile jeszce 2 i bede na rowno, potem tylko lvl.
Jak tos ma podobne perzygody to sie podziecie z nami ![]() ------ Azura Grimni Knight Ja mam zawsze pecha i 2 dni stracone 2 lvl, 4 skile, 2 spikeswordy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Dobra wyprawa, ale na drugi raz pamiętaj o paru uhach na wszeli wypadek. A tak wogule to kture lvl, bo sam sie wpadkowałem knightem na pustyni ale na 35lvl zerki mi mogły zrobic laske
![]()
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ja maiłem wyprawę podobną tylko ze do ancient temple.
Przeszlismy przez teleport we 4, a tylko ja wróciłem. POsżło łąncize od sszytskich lduzi ponad 35k expa, 1 FS 1 D-shield i baki runów pełno skilla, itp. Pełno ejst takich zapowiadających się wypraw
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem 21 lvl 57/50 skile kolega 17 lvl skile niewiem dokładnie koło 50/45. Więc berserki niezle nas biły ja dostałem hita za 90 ale jak 2 naraz mnie biły a kolega 115hp od jednego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |