--> | --> |
|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam pytanko czy nie wiecie gdzie można zdobywać dużo kasy a za razem dużo exp.?? ?(
bo już w różnych miejscach szukałem ale nie znalazłem sorcek lvl13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wnioskując z twojego podpisu sorcek lv 13 na tym lvl nie ma dobrego expa i zarazemsporo kasy . Na tym lewelu polecam szkielety słabe są a wypada z nich wiking helmet który sprzedasz w sklepie za 66 gp.Dobrym miejscem do robienia runów są kopalnie dwarfów poniewarz wypadają z nich grzyby a ekspa tez troche a nie są wcale wymagającymi przeciwnikami.Możesz na nich zrobić bp hmm i masz juz
1k w kieszeni.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Roty.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Hmmmm. Sorcem gra sie inaczej, tak jak i druidem. Najpierw nabijasz 10 level zeby moc robic hmm (mowie o sorcu) i caly czas siedzisz nad woda i robisz mlevel. Co prawda mozna tez expic na dwarftach ale wtedy czesto musisz np sie leczyc itp a przez to nie wykorzystujesz calej many na HMMy, czyli wiecej czasu minie zanim bedziesz mial bp na sell. Tak sie to robi (sorcem krotko gralem) Druid: nabijasz 9 level dla IHow i robisz to samo co sorcem a potem sprzedajesz backpacki niskolewelowym knightom (nie maja magic levelu do UH wiec IHow musza uzywac) a potem starasz sie nabic 11 level i 11 magic level. Wtedy kupujesz UH i przez DLUUUUGO robisz UHy (kilkanascie bp na sell
![]() EDIT: O BOSHE !! Post nad moim : wezcie dajcie mu upomnienie albo cos takiego plx nie no ludzie (n00000by) tak chamkso nabijaja postu ze nie wyrobie !!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Napisałeś ROTY ... teraz możesz mieć KŁOPOTY ! :rolleyes:
Jeżeli jesteś w miarę silny to idziesz kosić roty... są słabe , a dają niezłą kasę i loot ,który można sprzedać:mace ,sword. Dodatkowo dają jedzenie...Zabierz tylko sporo pochodni...bo po ciemku kiepsko się expuje. 8)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() popieram kolegow i powiem tez
roty ale ewentualnie mozesz chodzic do kanalow w carlin na bugi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Folda i jeszcze raz folda
![]() ![]() ![]() ![]() -------- Wulkan of the druid -> Julera -> 19lvl i 26 mlvl (i rosna )
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Tak jak powiedzieli przedmowcy rotwormy sa najlepszym miejscem do expowania (dla druidkow, sorcererow oraz knightow z kiepskimi skillami) dlatego, ze magiczne postacie maja (zazwyczaj) niskie skille w poslugiwaniu sie bronia, dlatego dluzej zabijaja takiego rota co pozwlala na respawn innych. A tak naprawde to radze ci robic mlvl (Bo niedosc ze on ci rosnie, to jeszcze mozesz zarobic kase na runach). Dla przykladu: moj druid ma 13 lvl i 28 mlvl (mam zamiar podjechac do 35 mlvl-u i dopiero pozniej expowac)
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() proponuje isc na polnoc od carlin do podziemi, jest tam wszystko, tylko duuuuuuuuuuzo sie chodzi zanim znajdziesz dobre miejsce , albo na Dwarfy i roty - duuuuuuzo ich tam jest (kopalnie na poludniowy wschod) 8)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ja polece ci FOLDE
najlepiej z ranca bo wtedy jest malo ludzi - tuziny orkow, minosow frost trolli i rotow na twoim poziomie musisz uwazac na slimy, mino archery aha - nie zlaz na sam dol bo zaliczysz detha przy spotkaniu fire element
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Dla sorca : Robisz 10 lvl mlvl okolo 30 i robisz 3 bp hmm , beirzesz jeszcze 2 bp uh i zapieprzasz na PoH tam masz expa az do 30 lvl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Jeszcze wez zawsze bp energy bomb i energy wall bo to bardzo przydatne runy , oczywiscie jesli chodzi o kase wszelkiego rodzaju loot z gs'ow i ds'ow mozesz opylic ludziom , bardzo oplacalne zalezy jeszcze jakiego rodzaju jest ten loot (no n00bs offerts 8) ) jak naprzyklad "Sell Orcish axe :S" boshe ludzie takie gowno to ja mam na peczki
![]() ![]() _____________________________________________ Lobesepo - 56 royal palek mlvl - 20 Grey sorcerer - 18 lvl sorc mlvl-48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() oplaca sie chodzic na roti i szkielety
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1. Jaki sorc na 10 lv. i 30 mlv.(nikt tak mlv. nie treni) używa UH, IH są bardziej ekonomiczne. 2. 3 Bp HMM + 2 Bp UH + backpack<lina,lopata> a gdzie cap na zbroje i broń?? 3. PoH na 10 lv. to pewny zgon. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Dwarfy i roty ogolnie kopalnie o ile masz bardo dobry m lvl to dwarfy guardy jesli jtes dosciwdczony.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Ja tam jestem sorcem dość długo..no i po pół roku grania nim, stwierdzam że bardzo dobre są roty..chodź nużą po jakimś czasie..a jeszcze lepsze minosy, może i zużyjesz na nie jakieś hmm, jeżeli ci się spieszy albo jest ich za dużo, ale loocik i kaska niczego sobie. Szkielety tesh są zaje.. łatwe.. a loot ciekawy. Niemniej jednak nigdy sorcem nie będziesz miał zanadto kasy, za mało cap.
A mlvl, 3ba podrasować, tak aby na tym 15lvl mieć przynajmniej 25mlvl. Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() bij roty i w miedzyczasie rob sd/hmm na sell
bardzo oplacalne jest to w tydzien uzbieralem 40k ta metoda (sorcem na 12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
![]() |
![]() Najlepiej na tym lv łazic na folde na roty, ale tam pk duzo
, wiec jest dosyc niebespiecznie wiec jak najszybciej nabic kase i kupic klucz do HG tam malo osób jest mozna se na samych rotach naexpic .Tylko trzeba uwazac , najlepiej jak cie tam ktos zaprowadzi tam bo jak w nietą droge skrecisz to trafisz na GSa. Wyjsc tez nie jest latwo ale jak sie obczai droge to mozna ladnie wyjsc z tamtad , tylko do tego trza 6 parceli. ![]() |
![]() |
![]() |