|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() kolo thais jest takie miejsce i w tym miejscu wszystko ladnie sie odkrywa z wyjatkiem paru pomieszczen w jednym z pomieszczen sa orcy warrior i tam jak sie przejdzie do konca sa dzrzwi ktore sa zamknietmam pytanie czy isnieje klucz do tych drzwi i gdzie sie znajduje jeli tak
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() witam,
byłem tam, i jest jakaś tabliczka że "intruzi mają nie przeszkadzać" czy coś w tym stylu. Za drzwiami były dednięci ludzie, ale nie da się tam dostać... chyba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() moze mi ktos jeszcze powiedziec ile questow jest w tej jaskini?? bo wiem ze jest Dead Archer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() Sam szukałem jakiegoś wejścia do tych drzwi za którymi widac jakis pergamin i coś tam jeszcze. I jestem pewny że można sie tam dostać od tego okrągłego pomieszczenia, nad którym (+poziom) jest 9 fire fieldów , a pod
(-poziom) nie ma rope hole. Próbowałem kopać kilofem pod ff ale nie da rady. Sam się chętnie dowiem jak dojść do tego okrągłego pomieszczenia na -1. P.S.- ten kompleks się nazywa "Troll Mountains" - nie troll hills Ostatnio edytowany przez Legendary Soul - 26-01-2006 o 20:09. |
![]() |
![]() |