|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli te wszystkie postacie w podpisie są naprawde twoje, to czego ty tu szukasz?!? Idź na kanał Trade, jak chcesz żebrać, to na Game-Chat, nie spamuj forum.
edit: Kurcze, sorry, pomyłka przecież inny serwer. Mój błąd. Ale i tak nie na forum z takimi rzeczami.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ej stary , co ty robisz ???
Publicznie żebrzesz o przedmioty i pieniądze ... Wystarczy pochodzić trochę na stworki i zaraz coś znajdziesz ... Korzyść podwójna - większa radocha , z tego że sam to zdobyłeś i i zachowanie własnego HONORU , co dla każdego gracza powinno być szczególnie ważne , ważniejsze od skilli i kasy ... ?(
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() PO CO CI TYLE POSTACI !?!?!?!?
wystarcza ci 2 ale wracajac do tematu to nie zebrz tylko idz na potworki zbieraj kase i kupuj zbroje i bron |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żal mi takich ludzi jak ty, muszą robic z siebie posmiewisko , bo są takimi kalekami że muszą publicznie błagac o stuff....Cieszy mnie fakt ze w Twoim poscie nie było bledow ortograficznych (przynajmniej ja nie znalazlem) co odbiega troche od normy polskiego n00ba
![]() |