![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() witam, zaczelo sie ze z nudow zaczalem bazgrac mazakiem jakis komix i przyszedl na mysl gothic
![]() ![]() ![]() UWAGA: JESLI KTOS NIE GRAL W GOTHICA MOZE NIE SKUMAC PRZESLANIA WIEC W TAKIM PRZYPADKU PROSZE NIE KRYTYKOWAC przed napisaniem jakiegokolwiek posta prosze o przeczytanie wszystkich pieciu komixow ![]() oki ten zdaniem mego bracika jest najlepszy ![]() http://img210.imageshack.us/img210/3550/komiksz5ny.png ten opowiada o pokonaniu Śniącego ![]() http://img228.imageshack.us/img228/2499/komiksz29mp.png od tego komixu z y'Berionem sie zaczęło ![]() http://img231.imageshack.us/img231/3938/komiksz47rn.png ten zas opowiada o spisku cor angara i... sami zobaczycie ![]() http://img233.imageshack.us/img233/3714/komiksz34ry.png tutaj widzimy jak xardas wyslal beziego do ur-shaka ![]() http://img235.imageshack.us/img235/3194/komiksz55ai.png OKI obiecywalem komixy wiec beda ![]() ![]() oki ten komix opowiada o cor kalomie i jego planie pozbycia sie beziego xD (końcówka najlepsza ![]() http://img61.imageshack.us/img61/2928/komiksz64kd.png dodalem nowy odcinek i znajduje sie on na stronie drugiej. Nowe odcinki dodawal bede do kolejnych postow informujac oczywiscie o nich w poscie pierwszym ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 01-02-2006 o 20:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cooomeeent Plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bartolomeo knight
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 29
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Mi się bardzo podobają twoje komiiiiiixyyyyyy
![]() GZ dla ciebie za te komiksy. Ocena: 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Hmm... Rysunki słabe, trochę błędów gramatycznych, ale tematyka fajna... 5/10, rób więcej
@edit kurde, obejrzałem pare razy i niektóre kadry są świetne a niektóre w stylu przedszkolnym, utrzymaj poziom w całym komiksie i bedzie lajt ![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 28-01-2006 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() The return of Cor Tibiarz... Hehehe....
Komix niezły... Ps Fajnie jakbyś do fejków jeszcze wrócił. ;p
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
moze i tak ale to raczej niemozliwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ozesz ty !! BUHAHAHAHAHA to wypasione
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() Szczerze... po Tobie spodziewalem sie wiecej
![]() ![]() ![]() btw... Cor juz od 3 dni chcial to wystawic ale sie bal waszych opinii ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kiotorius
Profesja: Rookstayer
Gildia: Happy Carnivore Friends
Świat: Rubera
Poziom: 14
Skille: 18/21
![]() |
![]() To tak zaczne od
Wad: Grafika niepodoba mi się zabardzo , nierozumiem oco chodziło Zalety: starałes się i wogule xD Ocena: 4/10 sorki że tak mało ale niebardzo mi sie podobało |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn
Imię: Ard Carraigh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Che che, ciekawy komiks, i przedstawienie mmm jak to sie nazywało ... alternatywnej wersji tego co wydarzyło sie w grze, śmiechu co nie miara ale TYLKO dla tych którzy przeszli pierwszą część ww. gry, i zapoznali sie z fabułą
![]() ![]() Ocena ? mmm wg. mnie to takie porządne 9 z ogromnym plusem ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny komiks ale czasami nie można się połapać o co biega...
P.S Ard stary brachu siemka to ja Kene ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
przeciez napisalem ze jak niegralo sie w gothica to mozna nie zrozumiec o co chodzi, wiec po kiego piszesz ze nie rozumiesz? -.-' Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 30-01-2006 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() muhahahahah ! smiezny ten komix.
Najbardziej podobał mi się z walką śniącego. A co do wykonania.... nie jest dobre ale tez nie jest zle... hmm no cóż ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() noooo.... to olowkowe 100x lepsze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dla tych co jeszcze nie wiedza- dodaje odcinki w pierwszym poscie i wlasnie jeden zostal dodany
![]() @down Śpiący... taaa... kiedyś wujek mego kolegi, gracz gothica rzekł "Śpiący" zamiast Śniący i byl z tego polefka (to f tez jest specjalnie ![]() Bezi? coż... dlaczego go tak nazywam? Hmm... wejdz na www.gothic.phx.pl poczytaj kilka tiematow, np. w galeriach a sie dowiesz ![]() nasz bohater nie ma imienia... tak jak ty nie masz imienia...(rotfl) dlatego nazywaja go... BEZIMIENNYM! Oczywiscie nikomu nie chce sie pisac B E Z I M I E N N Y wiec powstal skrot... bezi to z wrzodem jest calkie niezle pomyslane zobacze co z tego wyjdzie ![]() "Obyś wrócił cały i zdrowy"... Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 30-01-2006 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Bardzo fajne komiksy i dobre pomysły , tylko niektóre texty są dziecinne. Najlepszy jest ze Śniącym (nie Śpiącym - specjalnie tak go nazwałeś , czy się pomyliłeś?). Dobry jest z dynamitem
![]() Jeszcze całkiem fajny ze spiskiem Cora , tylko za szybkie/nagłe zakończenie. Z Y'Berionem mi się nie podobał i z Xardasem. Całkiem jest z gniazdem pełzaczy. Ps. dlaczego nazywasz go Bezi ? Rób więcej , bo to jest fajne ;p Np. wykorzystaj motyw z Wrzodem albo Mordragiem. Dobry może być jak go wrzucają do koloni. Wybór należy do Ciebie. edit: ... MORE !! ... Ostatnio edytowany przez DRoN - 30-01-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() WITAM ponownie i zapraszam na nastepny odcinek gothicowego komixu, od tej pory zaczynam zamieszczac wszystkie komixy w nowych postach, ok tutaj zrealizowalem troche pomysl DRONA (czy jakos tak
![]() Komix o wrzodzie ![]() http://img464.imageshack.us/img464/7381/komiksz72cg.png komentujcie toooo plx0r =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() hehe nawed niezłe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir de'Royal
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 49 dits
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ale fajne komixy! buhahahah ale smieszne dawaj wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() na te twoje komixy czekamy z poł tygodnia a tu nic...
|
![]() |
![]() |