|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Legnica (Thais ^^)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Gdy się idzie z Thais na Fibulę to jedynie można napotkać wilki, węże i misie ^^... Dalej na Fibuli to już chyba wiesz co jest ;]
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żadne słabe.Ale z ciebie N... niepotrafisz sobie sprawdzic!?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crazy Mage - 31-01-2006 o 18:35. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Behemoty, Demony, Hero, Warlocki i inne tego typu badziewia... nie boj.. spokojnie przejdziesz... o.0
PS: SZUKAJ QR**!!!!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry zapomnialem dodac ze przed wyjsciem jest orshaball i the evil eye,yeti,jakis cienki demoras i słaby team wszskich orcow ale znając twój spryt poradzisz sobie
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crazy Mage - 31-01-2006 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ej czlowieku... albo Ty sobie robisz jaja albo zaraz ***ne na ziemie i ze smiechu i pozalowania umre... nie chce nic mowic wiec napisz mi czy zartowales... i jeszcz te "blendy" ort. o.0 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() wiesz nie wiem od kiedy dyslekacja oraz dyzortografia jets smeiszna a po resztom to prawda orshabbal na fibule wiecie jesli gracie 1 rok w tibie yto owsze mylicie sie a ja gram w tibia od 5 lat i wiem lepiej
|
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Imię: Anharin
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
po drugie zobacz do słownika co znaczy "Sarkazm" Ostatnio edytowany przez Koter - 31-01-2006 o 20:11. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() O czlowieku.. myslalem ze Ty zartujesz ale po kolejnej Twojej wypowiedzi widze ze jednak nie... wiec jak taki mastah jestes to Ci cos powiem :
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ehh... o ortografii sie nie bede wypowidal bo chyba wszyscy widza ze albo masz 8 lat albo jestes krytycznym przypadkiem dyskleksji albo poprostu jestes debilem ktory tak pisze z takiego badz innego powodu o.0 @topic CLOSE TOPIC PLX |
|||||||
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ej czlowieku szkoda sluw ty jestes smiec nad smieciami
po 1 nigdy nei widzialem w hell gate the evil eye hociaz tam epxie od 2 lat po 2 jka gras zna vinerze to zauwaz ze byla tam 1 w histori tibia plaga orshabala oraz najazd demonuw a po 3 demodras jest to krul dragonuw wiec jets on tam gdzie najweicej jest dragonuw owszem na poh og nei ma bo na poh jestem co 2 dni przehodze cale poh i dupa nei ma demodrasa a po 3 co do orcuw to nei ja pisalem ale muwilem ze mozliwe poniewaz naopsizl to crazy mag ze na fibule jest orshabal neiw idzisz czytaj up!!! a po 4 idiotko jedna ja nie mam 8 co doc iebie ty masz 7 1/2 wiesz dlaczego? bo masz taki charakter pisma @topic Please deted the topic!! |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
PS. niech ktos to da na polski bo nie bede trzeciego postu ,,czytal z domyslami'' EDIT @top: wilki, spidery na 2 raz szukaj :/
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 31-01-2006 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srry, ze dam posta, ktory nie wnosi absolutnie nic do tematu, ale nie moge sie powstrzymac...
Matr_Agredo... Prosze, powiedz, ze Ty tylko sobie zartujesz... Tak naprawde, to nie pisales tych postow na serio tak???? No jesli nie... No coz.... 1. Ortografija... 2. Skoro expisz w Hellgate i latasz bez problemów po całym Pohu to powinieneś być doswiadczonym graczem, ale z tego co piszesz wynika zupelnie co innego... 3. Z tym "charakterem pisma" to naprawde znakomity dowcip... Ale w Twoim wypadku to przy tym przeliczniku powinieneś mieć jakieś 0,5 roczku :O Gratuluje!!! 0,5 roczku i juz umiesz pisac??? (co prawda jeszcze nie opanowales ortografii, ale cwiczenie czyni mistrza... 4. Demodras naprawde jest pod Pohem |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boshe... jakie tamten koles glupoty pisze... on jest pijany albo jaral dzis... jakie vinerze... jakie Orshabaale.. jakie expienie 2 lata w hellgate... jakie lazenie po POH co 2 dzien... Ty... Ty... ja nie mam slow... koniec! Nie bede robil offtopa itd... zamknijcie ten temat bo naprawde on do niczegonie prowadzi.. a z tym "mistrzem tibii" nie chce mi sie klocic
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ALE NOOBSTWO na zartach sie nieznasz noobie to byl zart ale ty niepotrafisz tego zrzumiec no cuż sila wyzsza a teraz wersja dla nooba czyli dla ciebie
jak sie przechodzi niema zadnych potwrow happy?Przezywasz okres czy co? oooj kurde juz mam dosc to jets po prostu noob!!! jedyne miejsce gdzie mozna spotkac orshabala to tlyko i wyloncznie edron!! sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!! a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki co do orcuw mozliwe ale fibula ot maisto minosuw sam bylem wczoraj 4 razy na fibule i nei widzialem nic takiego co tu pisz po porostu brak sluw.... wprowadzasz gracza w blond! mam dosc tego noobstwa Sorry za double post ale szlak mnie trafia jak cos takiego widze -.-
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shinjix - 01-02-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
a co do tematu spotkasz tam kilka wilkow i misie
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Imię: Anharin
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mam zwidy czy te dwie osoby to jedna osoba? Mam zwidy czy ten topic jest już bez sensu przez te dwie/jedą osobę która nie wie co to sarkazm. |
||
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry to ja chcialem zacytowac a mi wyszlo tyle komentarz czlowiek sie uczy na błedach
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
jesli ktos jest noobem to tak robi xD |
|
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
uhauhasuhasuhasuhauwhuwhhuwuhwuhwusuhasuhasuhasuhs uhasuhasjahahahahhahahahamuuhsuhasuhashsauhasuhasu hasomghuhasuhasuhasuhasuhuhas omfg auhasuhasuhauhashuhauhasuhauhsushuhasuhasuhasuhasu hauhuhasasuhsuhauhsuhasas Dobry jestes odrazu sobie humor poprawilem |
|
![]() |