|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Patryczeqq - 05-02-2006 o 11:41. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Każdy może 'włożyć' dowolny wand, ale nie będzie on strzelał jeżeli nie jest sie sorkiem/druidem bez wymaganego lvl.
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omsz... poprostu sobie go zalozyl... to nie znaczy ze go uzywa... tak samo palek 130lvl moze zalozyl wanda dla 8 lvl i tez powiesz ze to dziwne o.0
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja mysle ze kolega up to chyba upomnienie dostanie bo nie cytujemy zdjęc i nic do tematu nie wprowadziles a co do tematu do raczej nie ten dzial
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Ech. Koleś miał 13 lvl, używał sobie tego wanda. Padł, stracił hełm, ale różdzka mu została. Nosić sobie każdy może - temat do zamknięcia jak dla mnie.
|
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale PO CO to: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Modki zamknijcie ten temat i usuncie niepotrzebne posty (wlacznie z moim ![]()