|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Kedozi podaje sie za game mastera i grozil mi ze da mi bana jesli mu niedam pieniedzy. Dalem sie nabrac i dalem mu 9 platinum coins ale on chcial wiecej ale juz mu niedalem w dodatku chcial mój miecz.
oto ta rozmowa : Mudoj: what? Kedozi: mine 9 platinum Mudoj: ok Mudoj: coma Mudoj: come Kedozi: mine 2k Kedozi: plz Kedozi: you are Kedozi: banished Kedozi: geme master Kedozi: 2k Mudoj: no have ![]() Kedozi: 1k Kedozi: 1k Mudoj: realy Kedozi: 10 platinum Kedozi: sword Kedozi: come Kedozi: sword Kedozi: banished Kedozi: geme master Kedozi: 2 leather Kedozi: sword Kedozi: sword Mudoj: no Mudoj: a my gadamy po angielsku Kedozi: ku**a poalk Kedozi: polak Mudoj: co ty chcesz Kedozi: ku**a miecz twuj bo inaczej bana Mudoj: nie Kedozi: a ile masz jeszzce kasy bo jhak powiesz ze nic Kedozi: to ci dam odrazu bana Mudoj: mam 43 Mudoj: juz tylko Kedozi: co 43 Mudoj: 43 gold Kedozi: noto daj Mudoj: ale uczciwie zarobilem Mudoj: na bugach Kedozi: dobra noto pozegnaj sie z tibia na 2 lata Kedozi: daje ci bana Mudoj: nie Kedozi: wiesz wogule Mudoj: jak Kedozi: coto jest Kedozi: noto pozegnaj sie z tibia Mudoj: moze dac ci 23 Kedozi: chyba ze nic cos dasz Mudoj: bo potrzebuje na folde Kedozi: choc Kedozi: chboc] Kedozi: za mna Kedozi: choc Kedozi: na gore Kedozi: jaki masz armor Kedozi: stan z boku Kedozi: pancerz Kedozi: jaki masz Mudoj: scale Kedozi: a spodnie Mudoj: brass Kedozi: a helmn Mudoj: soldier Kedozi: nmie wierze ci Kedozi: dobra daje ci bana Mudoj: ale niemozesz jesli nic zlego nie zrobilem Kedozi: moge Kedozi: ty sie nie znasz na tibia Kedozi: mow jaki masz helmn Kedozi: na prawde Kedozi: bo geme master czeka Mudoj: taki Kedozi: pokaz Kedozi: ku**a cos mu powiedzial Kedozi: choc tu Mudoj: dobra dostajesz bana ode mnie Kedozi: ok tylko zobaczymy kogo pierwsy usucha geme master Kedozi: obra teraz zaczynamy Mudoj: i co powiesz Mudoj: taki Kedozi: pokaz Kedozi: ku**a cos mu powiedzial Kedozi: choc tu Mudoj: dobra dostajesz bana ode mnie Kedozi: ok tylko zobaczymy kogo pierwsy usucha geme master Kedozi: obra teraz zaczynamy Mudoj: i co powiesz Kedozi: you arer baned raport geme master you kedozi scargien ist mudoj you banished bye bye Kedozi: teraz tylko ctrl+R Kedozi: baned Kedozi: a ty tez juz Kedozi: no juz Kedozi: napisales Kedozi: pytam sie Mudoj: nie Mudoj: dalem ci 9 plate Kedozi: mam to w du**e Kedozi: daj wiecej Kedozi: ide wyjac dokurrzacz jak na moim depo nie bedzie lezala kasa to naciskam enter Kedozi: albo jakis dobry miecz Kedozi: masz 2 minuty Kedozi: na moje depo Kedozi: daj |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Niestety poprostu dales sie wrobic i nikt teraz ci nie zwroci tej kasy, chyba ze zaczniesz grozic temu gosciowi itd. Poprostu gdyby GM mieli zajmowac sie kazdym takim przypadkiem to trzeba bylo by calej armii GM'ow ktora byla w online w grze. Tak wiec nic na to nie poradzisz...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Następnym razem pamiętaj, że GM nie biorą nigdy od ludzi kasy ani numerów, a jak piszą to najczęściej na czerwono. Nie jestem pewna ale chyba zawsze mają w nicku coś, że są GM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() Prubowal cie zrobic! GM nie pozyca kasy ani nie zabiera gracza. Tak samo jest w przypadku itemow po prostu n00bek chccial ci zajebac wszytko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Dragonz:
Daj sobie spokoj, po co sie kompromitowac? A na przyszlosc nawet sie w dyskusje nie wdawaj, po to masz opcje ignorowania osob by z niej korzystac. Nawet gdybys to poslal do consulera to i tak Ci nie pomoze bo ten tekst jest nieczytelny i bezsensowny. Nie ma sensu sobie glowy zawracac. A na przyszlosc nie nie daj zrobic z siebie frajera.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Stan: Aktywny gracz
|
![]() buhahahahaha lol KEDOZI wielki pitol!!!! gram z nim na pacerze najwiekszy polski debil z jakim sie spotkalem stary dales sie wrobic :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Kedozi: bo geme master czeka
"Geme" - jakieś nowe słowo? hahahahah. LOL. Gamemasterzy mają przed imieniem "GM". Np. GM Steve on Rubera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() e luziik ja tez gram na pacerze , jestem lovozuwowski polaczek a kedoziego znam tez mowil ze jest gm , aja do niego hwdk hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Gdybym mial taki nick to bym sie wstydzil przyznac. 3. CHyba powinienes zapoznac sie z zasadami netykiety. P.S. Radziłbym Ci zmienic nick z lovozuwowski polaczek na lovozuwowski prostaczek - jakos bardziej do Ciebie pasuje.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Etam nie przejmój sie takim n00bem
powiedz ze jak sie nie odczepi to zglosisz do innego GM albo powiedz ze twoi kumle na 120lvl zrobia mu sajgon pozdrowienia bye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Normalnie dałeś się przerobić jak 5-letnie dziecko...
Od razu przypomniała mi się powojenna anegdotka , jak pewien facet- warszawski cwaniaczek - sprzedawał ludziom różnego rodzaju pomniki np . Kolumnę Zygmunta ... innym razem jakiś most... dawał jakieś świstki , że niby ktoś został właścicielem Dworca Kolejowego !!! ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() hehe wszyscy wyjezdzaja z tekstami jak to sie dal oszukac ja mam inny poglad na ta sytuacje:
ile ty masz ilorazu pod czaszka ze na takie glupoty dales sie nabrac ??? sory ale nie wierze napewno masz mniej. wiecej ???? no co ty gadasz wez sie zastanow. i co ?? no widzisz teraz dobrze mowisz jednak masz mniej. aha i przelewaj kase na konto bo bana dostaniesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57