|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() W związku z małą ilością ludzi grających na tym serwerze apeluje wszystkich, którzy nie wiedzą jaki serwer wybrać, aby wybrali właśnie Nebule.
Na Nebuli jest mało PK, świadczą od tym statystyki, w które nie przekraczają sredniej Tibijskiej. Ceny są również stosunkowo niskie. Serdecznia zapraszam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Nie wiem co to da, ze zachecasz takim gadaniem innych do grania na Nebuli. Z cenami sie zgodze, chociaz za niskie tez to one nie sa, ale ze jest malo PK, to sie nie zgodze. Jakie miasto odwiedze to tam kazdy sie leje, ded pada kolo deda, nawet ja raz dostalem deda za to ze sobie po prostu stalem w miejscu :/ . I ten co mnie dednal to polak. I mowia ze polacy nie chca PKowania, a co robia?! Nikomu nie polecam grania na tym servie, ale jak ktos chce to niech gra, a ja gram bo na innych servach jest jeszcze gorzej ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Pewnie, że potrzebujemy, ale ten temat jest bezsensowny i nic nie wnosi. Mógłbyś trochę bardziej się rozpisać, zaproponować jakąś inicjatywe. To co napisałeś nikogo nie zachęci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A jest tam wojna??Polacy przegrywają?? Jeśli ojczyzna wzywa,to kiedy będzie czas coś zrobie.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bramor Shuruk
Profesja: Elite Knight
Gildia: nIe mA
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 6+/6+
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem ludzie czy wy nie macie juz nic do roboty? Ja jestem zdecydowanie przeciwko zaludnianiu serwera. Na h#j ci wiecej noobow przed depo, wiekszych kolejek itp. Malo ludzi na serwie = fajny serwer. Daj mi chociarz 1 argument dlaczego chcesz wiecej ludzi. 500 osob w zupelnosci wystarczy. No chuba ze jestes fanem lagow. -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
NIenazywaj ludzi od nOObków,bo sam si chyba do nich zaliczasz po 2) Jakbyś nie wiedział,im więcej ludzi jest na serverze,tym szybszy jest resp.MOże jeszce chcesz grać samemu??Albo w 10 osób??Powodzenia,wybijesz cały resp.i musisz czekać 10 min. po 3) WIęcej ludzi= tańsza Price list. Skoro lootowanych jest np. 60 p armów tygodniowo,to będą znacznie tańsze,niż gdyby lootowali takich średnio 20. po 4) Możliwe że jest tam wojna,i polacy potrzebują spracia,wiesz jak teraz wygląda Pandoria??Wszystko przez to że polskie społeczeństwo nie potrafi sie dogadać,a tiba.pl jest jedną z niewielu stronek gdzie można to zrobić. Więc newbie prosze cie,więcej myślenia jeśli piszesz na forum....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bocio - 09-02-2006 o 13:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() -Diam~ Ostatnio edytowany przez Diamonic - 09-02-2006 o 14:35. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 09-02-2006 o 15:16. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Diamonic dzieki za zrozumienie. A ty Walekifa uzywaj czasem mozgu. Jesli 8lvle cie tak bardzo podniecaja to zostan na rookgardzie. I nie wyzywaj mnie od newbie. Jasne jak masz wysoki lvl to bedziesz mial wiecej ludzi do PA co nie? A pomysl moze o graczach 30+ lvl. Im moze sie nie podobac to ze bedzie na serwie wiecej niskich lvli. A pozatym nie przegrywamy wojny dlatego ze jest za malo ludzi tylko ze Polacy sie tak swietnie organizuja.-.- I jesli do tej pory tego nie wiesz to najwieksze nooby to niestety Polacy. Wiec ja jestem przeciwko temu. A ajk ci sie to nei podoba to juz twoja sprawa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Rooootfl.Powiadasz człowieku że jestem newbie,bo wyczytałes statystyki mojego najnowszego chara??POwiadasz że polacy się słabo organizują,a to tacy jak ty przegrywają wszystkie wonjny.Gram w tę gre dwa lata,i widziałem więcej niż ty kiedy kolwiek zobaczysz.PRzekonałem się co to mieć przerypane w tibi,czym są prawdziwe wojny i PA.TO że twój charek ma 20-40 lvl nie robi z ciebię Elity.A czemu 30 lvl + ?? Bo ty masz 30 lvl?? Więcej ludzi na serverze = 1) Szybszy resp 2) Więcej run 4 sale 3)Większa władza polaków,więcej znajomości. 4)Więcej zdarzeń,intryg,wojen,gildii,ogólnie ciekawszy serv. Wielu ludzi którzy by się tam zarejestrowali,przegoniło by cię z lvl'em w tydzień.A to że ty na swoim charze tego nie czójesz,bo huntujesz minosy i orków na zamku,bądź roty na fibuli.to nie znaczy że bardziej zaludniony server =gorszy server.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Czlowieku jestes zalosny. Po pierwsze nie wiem na jakiej podstawie mnie oceniasz jako newbie bo ja o tobie nic takiego nie powiedzialem. Ale jesli chciales mnie w****.ic to ci sie udalo. Jak chcesz kur.wa wiecej intryg to sobie serial obejzyj. A pozatym ,,wielce doswiadczony graczu'' jakbys nie wiedzial to 30 lvle nie biora zazwyczaj udzialu w znaczacych dla serwera wojnach. I wez sie zastanow jak chcesz duzo ludzio to sobie zmien serwer a nie pie.rdolisz ludziom ze im wiecej graczy na serwie tym lepiej. To niby po co CIPsoft robi nowe swiaty i zacheca zeby sie na nich osiedlac?? Dla zabawy???
Czlowieku zapisz sobie to gdzies i wyucz na pamiec JESTES ZALOSNY!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdyby rozwoj Tibii zalezal od takich idiotow jak ty wszyscy nadal siedzieliby na rookgardzie. Pokazujesz tylko wszystkim ze 2 lata grania w Tibie niczego cie nie nauczyly. Wiesz co niechce mi sie tracic na ciebie nerwow bo takichh n00bow jak ty widze codziennie setki pod dp. A po poziomie twoich wypowiedzi widze ze twoje ulubione zdanie w Tibii t FREE ITANS PLXX. No ale coz tacy gracze tez istnieja. Wiesz jestem bardzo ciekawy co tym razem wymysli twoj ogromny, doswiadczony w Tibii intelekt.
A i wiesz co przejrzalem twoje konto. Najwyzszy lvl do jakiego dociagnales to 11. Nie za duzo jak na 2 lata. Nooo ale napewno masz tez inne super konto. I najpierw zobacz siebie a nie mowisz ten i ten by mnie w tydzien przescignal z lvlem. Najpierw ty to zrob. Ostatnio edytowany przez Pan W - 09-02-2006 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Jestem za zamknieciec tego tematu, bo on nie powstal zeby sie klocic. Nie lubie jak ktos sie kloci i glupoty, kazdy uwaza jak chce, ale jestem zdania ze Polacy to najwieksi PK. A wojne przegrywamy (tak mi sie wydaje i prosze mi nie miec za zle ze napisalem zle) i watpie zebysmy sie z niej podniesli, widzialem kiedys mase swe udajacych sie na wojne, to byly jak jednostki na potezna wojne, wojne swiatow, a nie wojne gildii.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Oczywiste, jest, że im więcej ludzi na servie tym lepiej. Szybsze spawny, więcej ludzi, dla których można sprzedać itemy itp. Pozatym respy są tu praktycznie cały czas wolne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1.Naucz się edytować posty. Po 2. Nie rób z 30 lvl-i mega elity która przeważa w wojnie,bo tam idzie każdy lvl,liczy się narodowośc lub gildia,Sam kiedy zaczynałem grać na pandorii wbiełm sie 16 druidem,i jakoś dawałem rade. Po 3. Cip soft robi nowe światy,aby stare się nie przeludniały,i nie było 500-osobowych kolejek.A każdy chce zabłysnąć,i poznać życia best lvla na nowym świecie. Po 4. Nie chce się kłócić,dosyć przez ostatnie pół roku miałem tutaj wojen przez ludzi którzy nie potrafią przyznać się do błędu. Edit:aaaa,a co do mojego nie jedynego konta Zobacz jaki noob O.o :O:O:O 7 lvl, nab plx nab plx! A wiesz który to był kiedyś?! 90 RP. Nawet nie wiesz jakie Walekifa i MAcek Wizard mieli lvl'e kiedyś,ale Bóg dał mi siłę przezwyciężenia tej gry,za co mu dziękuje.... Pozdrawiam Waldek.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 09-02-2006 o 21:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Z pewnością mogę powiedzieć, że ch*** wiesz o sytuacji na tym servie, ja sam nie wiem wszystkiego, ale to co wiem w zupełności wystarcza do wypowiadania się o Nebuli. Cytuj:
Cytuj:
-Diam~ Ostatnio edytowany przez Diamonic - 09-02-2006 o 23:23. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Diamonic jeśli chodzi o inne narodowości zgadzam się z tobą ja miałem dużo znajomych z innych narodowości(głównie szwedzi i brazylijczycy) i to naprawde spoko ludzie tylko że sporo dupków jest rasistami i jak podejdzie ktoś i zapyta "br?" to ten gracz widzi napis You are dead. Tak niestety jest a co do polaków przed depo to do niczego nie prowadzi jak widze takiego to mówie my na msg. "zamiast wołać o itemki weź połaź troche na raty trolle poskilluj potem będzie wszystko dobrze rozwijaj się stopniowo" heh niestety nie raz widziałem na cycach dedniętego kolesia któremu mówiłem żeby huncił tak to jest ale Tibia jest dla zabawy...
Heh za sztywno to brzmiało dla koloru:Ugabuga!!! ![]()
![]() |
#19 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Świetnie cie rozumiem i zgadzam się z tobą ale : Cytuj:
Dlaczego?Dlatego że człowiek mówi mi że jestem newbie,robiąc z siebie wielkiego znawcę.Mimo iż g**o wie o tej grze,i o mnie. Cytuj:
Cytuj:
Nie chodzi tutaj już o Nebulę,tylko ogólnie. Cytuj:
Teraz już zrozumiałe?? Czy jaśniej?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 10-02-2006 o 12:39. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra widze ze walekifa nie da sie przekoanc. No trudno. Ale chciualem powiedziec z nie robie z 30 lvli elity wrecz przeciwnie powiedzialem ze takie lvle raczej nie biora udzialu w wojnie. A to ze powiedzialem ze trzeba pamietac takze o nich to prawda. Bo skoro zachecasz ludzi zeby zasiedlali serwer to co dalej?? Maja zaostac tymi 10 lvlami do konca zycia? A ty swoim 90 lvlem bezdziesz rzadzil? A pozatym naucz sie czytac ze zrozumieniem. I mysle ze najlepiej zrobimy jesli zamkniem ten temat bo to forum nie jest miejscem na klotnie.
|
![]() |
![]() |