Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-02-2006, 15:24   #1
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Sanok

Imię: Sephiroth
Gildia: SOLDIER
Świat: Promised Land
Wyślij wiadomość przez ICQ do Filthy Filthy ma numer GG 2652863
Problem Co się z Wami dzieje ?!

Witam.
Mam pewne zastrzeżenie co do pracy moderatorów na tym forum.
Otóż niedawno napisałem poradnik dotyczący dzwonienia za darmo przez internet, lecz został on usunięty przez moderatora z podanym powodem: "Jesteśmy forum o tibii, więc choć troche się tego trzymajmy". Zrozumiałem i pogodziłem się z tym. Ale jak na następny dzień zobaczyłem poradnik pt. "Snikers - automatyczna sekretarka i zabawka", to myślałem, że też pewnie zaraz zostanie usunięty, ponieważ nie ma on nic wspólnego z Tibia. Niestety temat się przyjął i zdobywał coraz więcej komentarzy. Mało tego !!! Temat łamie regulamin autora Snikersa ! Nie pozwala on na zameszczanie w internecie linka do programu. Program ten bowiem należy kupić !
Chciałbym abyście traktowali wszystkich użytkowników na równi i zawsze trzymali się swojego regulaminu.
Pozdrawiam
Filthy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2006, 15:44   #2
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Domyślny

Może poprostu żaden z moderatorów go niezauważył ,temat był reklamą więc zawsze je uwuwają jeżeli nizapłaci się za reklamę im.A ty jak zwykle masz coś do wszytkich raz miałeś coś do naszych filmów teraz masz coś do moderatorów.

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
matkow21 jest offline  
stary 16-02-2006, 16:18   #3
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Sanok

Imię: Sephiroth
Gildia: SOLDIER
Świat: Promised Land
Wyślij wiadomość przez ICQ do Filthy Filthy ma numer GG 2652863
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matkow21
Może poprostu żaden z moderatorów go niezauważył ,temat był reklamą więc zawsze je uwuwają jeżeli nizapłaci się za reklamę im.A ty jak zwykle masz coś do wszytkich raz miałeś coś do naszych filmów teraz masz coś do moderatorów.
Nie zaczynaj znowu. Nie miałem nic do waszych filmów, tylko napisałem, że mi sie nie podobają, a to Wy nie potrafiliście przyjąć słów krytyki i mnie zjechaliście. I to Ty dostałeś bana, więc się znów nie kłóć! Nie chodzi o reklame, bo by moderator podał inny powód. Przecież tamten od Snikersa też nie zapłacił za robienie tego tematu. Ja chcę tylko sprawiedliwości w tym zakłamanym świecie!
Filthy jest offline  
stary 16-02-2006, 16:40   #4
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Snikers jest w propozycjach, tak? TAK!
Więc nie wiem o co ci chodzi. To, że jeszcze go nikt nie skasował nie znaczy, że go popieramy. A ty zamiast zraportować ten poradnik(raport bad post) zakładasz bezsensowny temat.
Nie każdy ma 100 par oczu, a kryształowe kule ostatnio coś marudzą. Forum jest tak ogromne, że bez pomocy userów raportujących posty(jest na szczęście kilku takich, co nie zapomina o tej możliwości) Moderatorzy nie nadążaliby z robieniem czegokolwiek.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania