|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Wrocek
![]() ![]() |
![]() Witam, w strefie poradniki znalazłem temat odnośnie wyspy folda. Przydał mi się bardzo i dzięki wielkie za stworzenie jego, ale mam pytanie czy jest ktos kto zna całe kopalnie Dwafrów i moze stworzyc taki poradnik w stylu tamtego??
Z góry dzięki i życzę miłej gry w tibi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Poogladaj filmiki cichego i poszukaj tematow nt expienia na soldkach/guardach
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() tworzenie poradnika o kopalniach raczej sie mija z celem, tam zawsze jest to samo (w kazdej kopalni), wiec po to robic taqki poradnik.
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
Nie zawsze jest tak samo. W jednej jest quest ale to byłby już QS a oprócz tego są kopalnie pod kazz, w których można znaleźć między innymi bazyla ![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Wlasciwie to dobry pomysl, opisac respy na kazdym poziomie, etc... tylko kto bys ei tego podjal ?:>