|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
![]() Ze strony Serwera L2 C3 Noobwars ( 212.251.31.9 ) ściągnęłam wszystkie potrzebne pliki. No i wszystko cool
![]() Ale... Gdy się logujei pokazuje się lista serverów i tam jest serwer Noobwars ale jakos tam nie chce wejsc!!! Żaden error sie nie pokazuje nic tylko caly czas lista !!! POMOCY I Z GÓRY DZIEKI ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() 1. czytałeś to, co jest napisane na forum noobwars?
2. założyłeś nowy topik, choć jest już temat o lineage – tam nie można było? 3. logujesz się nie na ten serwer o nazwie noobwars, nie ten z większą przepustowością, lecz ten z czterema czerwonymi dziewiątkami 9999 4. serwer miał dziś save’a czy coś tam innego hmn.. półtorej godziny temu czy coś, tak więc może nie działać jeszcze przez jakiś czas – pamiętaj, że to jest prywatny serwer, a one czasem nie działają na przyszłość, czytaj, czytaj więcej i szukaj informacji na forach danych serwerów XD - na noobwars jest masa polaków, nawet mamy tam własny dział na forum d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 22-02-2006 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
![]() Wielkie dzięki za pomoc T
Ale czy wie ktos czy moze jutro albo pojutrze będzie?? ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() już jest
moja współlokatorka właśnie z naszym klanem poszli na bossa ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |