![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Grałem ale jakoś mnie nie wciągnęła. Jeśli idzie o grę online to coś takiego istnieje ale... raczej nie polecam maxymalna liczba graczy to tyle ile max w drużynie po prostu chodzisz i grasz tak jak w grze offline tylko że nie ma pauzy (chyba) no i każdy ma swoją postać (zauważ że musisz znaleść minimum z 4 osoby + ty bo wiesz drużyna złożona z 2 graczy to raczej nie dasz rady a jak jeden gracz będzie obsługiwał 4 postacie to same przemieszczanie się zajmie wam lata a walka bez pauzy hyhy męka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Dla fana cRPG obowiązkowa pozycja, tak jak BG, bądź też PT. Jednakże w przeciwieństwie do BG, jakoś nie wciągnęła mnie za specjalnie. Przeszedłem raz i gra poszła w odstawkę. Co do gry sieciowej to można pauzować i przechodzić grę nawet i w dwóch graczy, ale albo trzeba być naprawdę dobry w te klocki, albo podrasować swoje postacie nieco wcześniej (powiedzmy do tego 5 lvlu). A jeżeli nie wiesz jak rozpocząć grę sieciową to zajrzyj na stronę www.hamachi.pl w przypadku jeżeli znasz jakąś konkretną osobę z którą chcesz grać, bądź też na http://icewind.cdprojekt.com/, jeżeli zamierzasz znaleźć sobie współgraczy w internecie.
Pozdrawiam Rothes
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: z reklamy Plusa :P
|
![]() jak szukasz ekipy do ice przez neta polecam Hamachi. na forum, obojetnie jakim, opor typa sie oglasza do zagrania. wystarczy poszukac chetnych do pogrania w ice
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Super gierka, przeszedłem ją już trochę czasu temu, ale nadal dobrze ją pamiętam. Wciągnęła mnie wtedy jak cholera, nie mogłem się od niej oderwać. Szczególnie fajne były walki z bossami, zwłaszcza na najwyższym poziomie trudności
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Um jeszcze nie gralem w id 2 ale zapewniam ze stoi na mojej polce i czeka az to nastapi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sytem tworzenia i rozwijania postaci jest wrecz genialny, nie to co zchetowane kostki w Bg
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie wiem czy w regulaminie jest cos takiego jak piractwo stop. powiem od siebie. Powiem od siebie. Byla wersja z soundtrackiem. Jest miejsce w sieci, gdzie mozesz sobie sciagnac sountracka. Legalnie jak i nielegalnie. Ja ci nie pomoge.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Szczerze mówiąc gra nie zrobiła na mnie szczególnie wiekszego wrazenia.
Ta fabuła sie ciągnie nic tylko zabijac i walczyc, zabijac i walczyc. OMG Kiedy przeszedłem Icewind Dale'a juz kompletnie mi sie nie chcialo przechodzic trybu ,,serce furii'. Nie oceniam tej gry jednak jako beznadziejna i w ogóle bo lubie cRPG'i i nawet spoko sie w nia grało ![]() W neta nie próbowałem grac bo mi sie nie chcialo Tak czy siak Baldur Rox, w te gre moge grac bez przerwy,ale nie b3d3 tu offtopicował xD Pozdr0
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dostałem od kumpla 3 dni temu pierwszą wersje Icewind dale, no i niestety musze stwierdzić, że mi nie przypadła do gustu, wole sobie pogiercować w nieśmiertelnego Disciplesa II...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak ... tylko porownojesz cRPG do Heroic RTS. Jesli idzie o Zimowy wietr i Apostolowie ... a raczej nie ma porowanania. moze inaczej ... nie ma jak porownywac
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Dla wszystkich fanow prawdziwego RPG polecam gre Dungeons&Dragons(3 edycja)
Jest to tak zwana papierowka ale mozecie mi wierzyc...naprawde wciaga ![]() Wszystkie gry jak np:BG, Ice.. czy temple of elemental evil(ta mi sie podoba najbardziej) sa oparte wlasnie na systemie D&D Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Piotarus
To ci dopiero ... jeszcze nie moge otrzasnąc sie z szoku... Btw zauwazyliscie jak Barbol jest owerpowered ? Te figlarne krytyki z dworecznego topora
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Protarus:
No shit! Jak na to wpadłeś?! @Up: A maga z "Przemianą Tensera" i "Oczami Kata" z porządnym toporem widziałeś w akcji? ![]() @Topic: Fajna gierka, sporo w nią grałem. Ale nigdy przez neta =p
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ziomki z podworka wychodza na dwor z wielka ksiega i graja... sam widzialem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Oj, za pierwszym razem nie zauwazylem magii tej gry. Jak po dlugiej przerwie zaczalem znowu grac to wciagnela mnie cholernie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ID 2 średnio mi się podoba.Jest troche zbyt schematyczny (zrób tamto i zabij co masz na drodze) i szybko się nudzi.Ale jest w niej coś co przyciąga...
Ja osobiście gry nigdy nie ukończyłem.Doszedłem do jakiejś wieży i nie mogłem rozwalic dwóch łepków,doh.
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vasilij Zajcev
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
|
![]() Właśnie obecnie gram.
Gra jest super, ma świetną fabułę, szkoda, że niektórzy nie rozumieją jej na prawdę, a jak ktoś już mówi, że IWD nie ma fabuły i jest wyrzynanką to już całkiem współczuję (a Diablo 2 to może jest prawdziwe rpg - LOL ). Gra jest bardzo wciągająca i bardzo dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej pomozcie plx doszedlem do jakiegos momentu a tu nagle nie moge drzwi pootwierac oto mapka
![]() aha doszedlem do jakichs dzwigni i wystrzelilem kamienie dzieki czemu ziomek sie odmrozil do polowy ale nie moge zrobic ego drugi raz bo dzwignia pekla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Muszisz zdobyc taki medalion, ktory otwiera wszystkie drzwi ( przy kazdych jest pulapka z lodowym sztyletem ) Mozna go znalesc w jednej ze zwlok, tam gdzie zrzuciles kamienie. A na odswierzenie tematu moze kazdy napisal by jakas ciekawa druzynke. Zacznijmy odemnie.
1. Aasimar - Druid 2. Czlowiek - Mnich 3. Po Ork - Barbol 4. Gnom Głebinowy - Iluzjonista 5. Czlowiek - Wojownik ( Lucznik ) Glownie wiekszosc expa zdobywana jest przez barbola i lucznika.