|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A wiec pomyslalem ze powinienem zaczacz xpic na Tombach. Lecz niemam zielonego pojecia w ktory bedzie dla mnie odpowiedni. Prosze odpowiadac na przykladzie Knighta 81 lvl Skills 85/81 mlvl 6. Takze najlepiej by bylo, aby ktos podal jakie beda straty w uh/gfb/hmm i czy czesto sie zwraca.
Z gory Thx. Dzidzi~ |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Tar Tomb -.-' Ten taki z czarnymi plamami =(
Offtopic: Btw czemu dzisiaj nie byłes na rekolekcjach? XD |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...ighlight=tomby
tu masz opisae wybierz sobie ten, ktory Ci odpowiada, niektore sa lepsze dla palka, inne dla najta, a jeszcze inne dla sorka. Ja expilem na tym na wschód od miasta -1 poziomie (nie liczac schodkow) i wychodzilo jakies 22k/h ;/ (bez uh waste etc ![]() W sumie jak dla Twojego lvla to bierzesz mase gfb, schodzisz na dol tombow, lurujesz sobie i jazda, w prawie kazdym tombie na dole jest to samo mniej wiecej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 06-04-2006 o 13:29. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
http://www.tibiacity.net/Library/Map/Tombs.html też jest zaznaczonych tylko 7, ósmy jest w mieście w budynku na prawo od depo (łatwo znaleść). Jeśli chodzi o Dzidzius to mając taki lvl jaki podałeś w przykładzie, to powinieneś mieć tyle ogrania, żeby sie pokusić o samodzielne sprawdzenie tych tombów. No chyba że "ile kosztował ten char"?? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Najlepszy tomb zaraz na wschod od miasta.
Jest sporo vampow,mumii i shlamberow wiec kasa leci ze cos ![]()
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
Na 80+ lvl ten tomb juz chyba troszke za słaby. A kasa leci, to fakt. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
1 mapka nie jest moja 2 jak latwo znalesc to po co mam opisywac? 3 nie siegala tam mapka 4 nie musze pokazywac co do sqm gdzie ma kopac 5 od tego są filmy n/c ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ej bez jaj.. Az tyle runek w tombach nie leci. Zuzyjesz uha na 3 mumie a ze z mumi duzo kasy to juz go odrobisz takze polecam tomby, (jezeli masz krucho z kasa "w co watpie" to idz na zamek) Albo... idz na demony ;>
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() A co do tombow ,to co jest na 3 poziomie na tar tombie?
|
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() mozecie mi powieciec jakie potwory sa w poszczegulnych tombach plis
bede mial pacca po raz 1 mam rycka 35 level skille 75/74 eq: k armor, k legsy, c helmet, b sword, v shield z gory thx |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
a słownika pierwszy raz byś nie chciał? topic@ kumpel expił na tar tombie ![]() w 3 dni 45k oz brass/vikingow itepe
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Zależy na jakich poziomach chcesz expić. Jeśli masz średni lvl ( solo ) no to
-5 : scaraby, ghoule, skeletony, mumie, beholdery, crypt shamblery, slime, ghosty, larvy, stalkery. -6 ( średni lvl z blokerem albo shoterem ): vampy, fe, fd, necormancer, bonebeast oraz to co na -5 -7, -8 to już za teleportem, więc behemoty, banshee, gs, as, warlock, gargole, vampy, necromancery, bonebeasty, liche, faraon(y) ![]() ~~Pozdro, MrSosOo=] |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
|
![]() a czy nie lepiej byloby ci isc na of expic?? expo jest bardzo szybkie bedziesz bil lvl idz jesli tam nie byles a jesli naprawe tomby to tar tomb jest bardzo dobry jakbys nie wiedzial gdzie to kolo czarnych plam czyli ropy na polnoc w ankh ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $winiaQ - 01-05-2006 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() najlepsze tomby to takie, w których nie ma graczy, bo nikt nie kradnie potworków
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() po obejrzeniu jednego filmu doszedlem do wniosku ze moglbym poexpic w Peninsula Tomb na poziomie 3 za tp. Na filmie byly pokazane wszystkie oplacalne miejsca
![]() @Lukasz~ Nie ile kosztowal char. Tylko ile razy mialem Pacc. "Był" to moj pierwszy Pacc. Ktory dobiega konca. @Ryba Thx za mapke. @Arturos Oj zdziwilbys sie. Mam tak kiepsko z kasa (wina Demonow, za malo daja itemow). |
![]() |
#20 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Ja tobie mogę polecić krypt za ff, jeden poziom powyżej teleportu. Cud miód i orzeszki, a dokładniej bandy mumii.
|
![]() |