|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Nie wiedziałem gdzie to napisać ale w końcu pk to rodzaj potwora
![]() Sorry jeśli temat sie powtórzył ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zależy czy umiesz i kogo chcesz bić. Można i na 6 lvl... zresztą tu nie tylko lvl jest ważny >.<
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Chodzi mi bardziej o to że sobie spekujesz kogoś masz pk i od którego lvlu nie musisz uciekać w obawie przed zemstą. Bo każdy wie że taki 100 lvl moze sobie stac i pekować i nikt mu nic nie zrobi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Chodzi mi bardziej o to że sobie spekujesz kogoś masz pk i od którego lvlu nie musisz uciekać w obawie przed zemstą. Bo każdy wie że taki 100 lvl moze sobie stac i pekować i nikt mu nic nie zrobi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() moja odpowiedz:
bezpiecznie pkowac nie mozna nigdy! jak sie ktos uprze to i takiego pk 250lvla by zabili jakby sobie grupką zaatakowali. wiedz nikt nie jest do konca bezpieczny ale kazdy moze miec inne zdanie ;P
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: =)
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Czlowieku podaj swoja porfesje, skille mlv, co ja ci moge powiedziec jak nic nie podales?
Sorkiem na 50 mlv i 8 lev nie popekujesz za bardzo, a knajtem z 8 lev i skillami 75/75, juz tak. Zastanow sie najpierw nad czyms a dopiero pytaj. ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knightem wogóle sam nie pekujesz. No chyba że w teamie. Można Pekować ale na baardzo wysokim lvl z dobrymi skillami. Bo 35 lvl sorc może zabić 50 lvl knighta. No i liczą sie też umiejętności. Palkiem spokojnie pekujesz od 40 lvl, chyba że w pobliżu sąlepsi gracze (45<) no nie licząc knightów. Sorciem lub drutem pekujesz od 30 lvl bezpiecznie a tak po prostu można nawet od 15. Bieżesz wand/rod do tego HMM albo inne runki i zabijasz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Zawsze trafi kosa na kamień.
Jak pkujesz i zabijesz kogos z dobrymi znajomosciami zaraz przybienie większy lvl od twojego i padasz :S
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Profesja: Paladin
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
podlecial 40 RP i zaczyna mnie bic naco odpowiadam serją sd gfb explo + wand uhając sie niekiedy na 20hp odziwo zabilem jeszcze raz tego ek i rp tez polegl bo 3 uh wziol i myslal ze mnie zabije na luzie;P niestety potem jeszcze raz wpadli i tym razem to oni bili dosłownie z wszystkiego zaczynajac od hmm na sd konczac(pal) nie pisze tu zeby sie chwalic ale poto zeby pokazac ze 21 sorc z 40 mlev durzo moze a stwierdzenie podleci wyzszy lev i cie dojedzie wogóle niema przyszłości tu licza sie umiejętności ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() mnie na 66 lvlu ed zabil 20 sorc z sd. bo on mial kolegow i jak mowil ze sie bede lecyzl to mnie zabijol i ani tak mnie zabili i to dwa razy.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: London
Stan: Na emeryturze
Imię: Pavelwizle
Gildia: Clan Of The White Dragon
Świat: Premia
Poziom: 62
Skille: 20/25
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Jezeli juz dobrze grasz w tibie zrob sobie 40 masterka
Robisz Pare BP SDsow kupujesz plate secik I mozesz pkowac. Najlepiej pkowac Carlin, Ab, Kaz Mozna z tamtad uciec na gran hurach w gory do goblinow. Jezeli znasz wejscie pod hunterem do rotwormow bedzie cie bardzo ciezko znalesc exiva. A Gdy minie skull szybko uciekasz na femor hills i przeplywasz sobie na edron, darama gdzie bedziesz juz bezpieczny. Co ze soba zabrac? To proste. Oczywiscie potrzebujemy UHy oraz SD. Mozliwe ze przyda nam sie mana wiec potrzebujemy Mana fluidy. Polecam Liferingi/Rohy ktore bardzo dobrze dzialaja po update do czarow offensywnych. Przyda sie parcel. Kazdy chyba sie domysla po co. Reszta zalezy juz tylko od twoich umiejetnosci Takze powodenia! Btw: Tapap To noob jak ktos mowi ponizej na 30 levl ze ma kolegow to lepiej i tak sie uchronic. Co to za roznica pasc od 20 levl czy od ich kolegow skoro i tak to juz dead? ... NOOB na 66 levl ... Wiesz ze 20 levl mogl klamac ......? BLXOR NOOB! Ostatnio edytowany przez Pavelwizle - 09-04-2006 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Imię: bydle mac
Profesja: Paladin
Świat: furora
Poziom: 23+
Skille: 64/44 +
|
![]() umiejętności są of cors ważne, ale samo stwierdzenie "bezpieczne peczenie" jest smieszne... zawsze mozna pasc, niezaleznie od lv. Był film jak sobie pkowal jakis ~100, zleciało sie kilka ~100 i go ubili. Grupa to potęga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Moja propzycja jest taka :
Zrób sobie sorca lvl około 20 (koniecznie 15mlv) chodź po mieście i szukaj afk jak Ci się roche poszczesci,może na kogoś trafisz (na danubi miałem przypadek,że noob charem tak się wałesałem i przed domkiem stał afk 25 drutek rs,pare hmm,sd dokonczylem i loocik boski : noble arm,p legsy,bp sd,bp uh,pare innych runek,g shield,q rod,szalik i c helm ![]() ![]() |
![]() |