|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Nudziło mi sie.....
Moja produkcja: http://www.kaaczor.republika.pl/DragonSolo11Lvl.rec Zeszlo 10 uh i 102/103 bolty ![]() Coment plx plx EDIT: Dlaczego nikt jeszcze nie skomentował filmika ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem co powiedziec......... chyba tylko to, ż eci sie nieopłaciło ![]() ![]() ale ogólnie fajny filmik (fart z tymi 5 hp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() W ekwilibrystyczny sposób zabiłeś smoka. Powinieneś stać przy nim na ukos od niego zamiast uciekać. Zeszłoby mniej UH i byś się nie zetknął ze śmiercią. Szkoda, że nie spłaciło ci się to bo wypadlo kilka gp i kusza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() stac na ukos tak, obok niego nie poniewaz narazilby sie na jego grozna furie co na tym lvl jest praktycznie nie do wytrzymania ale filmik spox
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() moim zdaniem dobry film.
duzo szczescia miales ze smokowi sie szybciej pluc ogniem nie chcialo,ale najwazniejsze ze gadzina padla. gratz
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() spoko film
![]() tez mam palka na 11 lvl tylko ze mam 46 dista ![]() zastanaw3iam sie czy tez na smoka nie isc czasem :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() He did it!!! Ha, nie wiedziałem że coś takiego jest możliwe:-)
BTW, nie umniejszając zasług - ten smok coś anemicznie rzucał czary, pewnie był wyczerpany poprzednimi walkami (ile tam było trupów, bo nie pamiętam? 3?4? Pozdrawiam PS. A żeś sie przy tych ~150hp nie uhał, toś jest kozak:-)
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Ech, czy wszystko trzeba wbijać w głupie łby? Wszyscy mówią stój na ukos od smoka to ten jak na złość nadziewa się na f-wavy jak jakaś pieczeń. Jak smok ucieka to ten za nim żeby oberwać z f-wave...
Powiem tyle: duży wyczyn, ale miałeś farta bo to jakiś anemiczny smok był. Mi na 23 lvlu pociągnął combo 3*f-wave i nawet nie chuchnęłem...