|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Mam 29 lvl skille 67/66 EQ: Knight axe, Dwarven shield, noble armor, steel shield, crocodzile boots || Kyra
1. Czy dam rade blokować dragona? 2. Czy skillować do 75/75 czy wbijać lvl? 3. Czy moge expix na cycach? 4. Na jakim lvl blokne GS? i jakie skille. Druga porcja pytań. 1. Mam zamiar kupić pacca więc: kupić go teraz czy wpierw doskillowac? 2. Czy blokowanie draga może się wzrócić? 3. Skillowac na slime czy na minosach/dwarfach 4. Expix na dwarfach czy w DC? ( chodzi mi najbardziej o exp) 5. Na dwarfy chodzić z knight axe i dwarven shield czy jakąś dwuręczną bronią? Jak temat nie będzie usunięty to będe dodawał tu moje inne pytania. Ostatnio edytowany przez Asti - 24-04-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Mam 29 lvl skille 67/66
1. Czy dam rade blokować dragona? 2. Czy skillować do 75/75 czy wbijać lvl? 3. Czy moge expix na cycach? 4. Na jakim lvl blokne GS? i jakie skille. 1. Tak. 2. To zależy od Ciebie. Jeśli lubisz skillować to skilluj, a jeśli nie to wbijaj poziom. Nigdzie też nie jest napisane, że na tym i na tym levelu musisz mieć takie i takie skille. Mają one tylko ułatwiać grę,a nie stawać sie priorytetem. 3. Możesz, ale duży UH waste. 4. Na 29 możesz już bloknąć Giant Spider'a, ale będzie to straszne marnotrwastwo run z dużą możliwością zginięcią. Ostatnio edytowany przez Radzim - 24-04-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() @Troche szybszy i "wścieklejszy" ;P
1. Jak nie zapomnisz UHów to tak. 2. Rób co chcesz, to twoja postać i twój poświęcony na nią czas...-.- 3. troszke za małe skille jak na Cyce, więc jak narazie expić nie polecam 4. z tymi skillami i levelem bloknąłbyś GSa, byłoby to ryzykowne i często musiałbyś się UHać, ale dałbyś rade. A tak optymalnie to wg. mnie Skills conajmniej 70-75 i lv ~35
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
2.Tak skilluj najlepiej do 75/75 a potem za exp 3.Tak,Ale uwazaj na wieksze ilosci cycow 4.Skille 75/75 i blokniesz gsa a lvl 40 albo dla ryzyka 35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do pytania o pacc i skille to proponuje najpierw doskilluj do wymazonych skilli, potem zamów pacc... Bo co to za frajda, jak pacc zleci Ci na skillowaniu...
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
1. tak 2. zalezy na czym chcesz expic 3. mozesz, nie oplaci sie 4. blokniesz, jesli myslisz o huncie nie oplaci sie. Cytuj:
2. prawie napewno nie 3. slime 4. omijac dwarfy, idz na elfy.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() 1. tak jak wyzej - dasz rade
![]() 2. ja radze ci doskillowac do 75. Pozniej zrobic pare lvli np do 40 i robic jeden skill na jeden lvl. Bedziesz mial staly rozwoj i nie zanudzisz sie treningiem - taka jest moja strategia rozwoju ![]() 3. expic mozna od 70 ale spokojny exp bedziesz mial na cycach od ~75 (bez zadnych UHow) 4. lvl-35 skille-75 - jak ktos napisal tak jest optymalnie 1. doskilluj do 75 wpierw 2. ciezko ![]() 3. slimmy i nie zmieniaj ich nigdy (no chyba ze na geomancery - ale to juz wyzszy poziom wtajemniczenia ![]() 4. polecam soldy i guardy. Planuje przerzucic sie na elf fortess 5. bron + tarcza Ostatnio edytowany przez Geralt ze Spychowa - 24-04-2006 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
|
![]() 3 porcja pytan.
1. Ile mniejwięcej pójdzie Uh na draga ( uczepiłem się tego draga) EQ w pierwszym poście. 2. Czy wymienić EQ i jak tak to na jakie? (drogo, Kyra) 3. Jak doskilluje do 75/75 albo 70/70 to na jakim lvl kupic pacca żeby się szybko expiło? 4. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2. Z takim eq i skillami od 4 do 6 (nie masz zbyt duzo ataku) Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Zalezy od draga przedewszystkim ale jak o Ciebie chodzi to mysle, ze srednia wyjdzie jakies 5 uh. Oczywiscie, jednego zabijesz ze strata 2 uh, ale nastepnego mozesz sie meczyc i zuzy nawet 7 uhow. Tak jeszce powiem, ze mi na 30lvl skille ~73/~73 (mniej wiecej, bo chodzilem sie rozerwac w trakcie trenienia xD) to srednia 3uh, a zabilem z 6 dragow. 2.Po pierwsze to spadlem z krzesla jak ujzalem drogo, Kyra, bo to jest tani juz swiat (dziwie sie, ale tak jest). Oczywiscie wymien, ale co moglbys robic z kasa na tym lvlu?? 3. Patrz up (Nekromant). 4. Nie ma za co ![]() P.S. Tez gram na Kyrze, wiec wiem jakie sa ceny.
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() 1. Czy dam rade blokować dragona? -tak
2. Czy skillować do 75/75 czy wbijać lvl? -doskilować 3. Czy moge expix na cycach? -z lepszym eq tak 4. Na jakim lvl blokne GS? i jakie skille. -już dał byś radę 1. Mam zamiar kupić pacca więc: kupić go teraz czy wpierw doskillowac? -doskilować 2. Czy blokowanie draga może się wzrócić? -przy farcie tak,albo przy mass huncie blokując na 50~ lvl 3. Skillowac na slime czy na minosach/dwarfach -slime 4. Expix na dwarfach czy w DC? ( chodzi mi najbardziej o exp) -DC 5. Na dwarfy chodzić z knight axe i dwarven shield czy jakąś dwuręczną bronią? -zwykłe 2handed soldy 1handed, chociaż jak chesz, jeśli wolisz zabijać wolniej a wbić pare % shielda to 1handed 3 porcja pytan. 1. Ile mniejwięcej pójdzie Uh na draga ( uczepiłem się tego draga) EQ w pierwszym poście. -block 2~, solo 5-10. 2. Czy wymienić EQ i jak tak to na jakie? (drogo, Kyra) -k-arm (6k~),p-legi (500 gp~),warrior helmet (5k~),medusa shield (na kyrze tańszy od crown shield! - 8k~) no i zbieraj po tym na fire axe (~17-20k) 3. Jak doskilluje do 75/75 albo 70/70 to na jakim lvl kupic pacca żeby się szybko expiło? -odrazu po doskilowaniu 4. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. -np
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 25-04-2006 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: SiEdLcE:]
Imię: Przemo of Candia
Profesja: Druid
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
1.Różnie bywa. Czasem moze zejsc tylko jeden a czasem 3,4. 2.Powinienes miec przynajmniej: K-armor P-legi W-helmet Dragon shield i F-axa ( chociarz ewentualnie moglby zostac ten k-axe) 3.Najlepiej odrazu po doskilowaniu ale jesli chcesz trenic na rotach to mozesz i kupic teraz i isc na roty na darashi. 4.np ![]() |
|
![]() |
![]() |