|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() W miare ladne sski, pokaz jakeis z huntow bo narazie praktycznie same lv i prezentacje domkow. I zaprezentuj calego chara mlv skille i wogole
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Moim zdaniem za dużo ss`ków jak na jeden raz, chyba że faktycznie masz codziennie 10+ "extra super hiper odjechanych SS" te były za mało "dynamiczne" nic ciekawego jak adv itp. pokaż hunty, jakieś hity, czy hity które siadły na twojej siostrze.
Mały offtop: który mnie rozśmieszył, po co zacytowałeś wypowiedz Vila, dla jej rozgłoszenia ? czy coś Cię rozśmieszyło w jego wypowiedzi itp. odopowiedz mi na to pytanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, nie rozmieszyło mnie nic. Poprostu daje do przemyślenia w jakimś stopniu prawda?
Wkleiłem narazie te ssy bo musiałem na chwile wyjść. Małe info: Lvl: 40 Mlvl:5 Skills: 75/75(zaraz wrzuce 76 sword) Eq: C arm,p legs,medusa,crus,scarf,bs/gs Best hit: 202 z GS w scaraba(oczywiście nie uchwyciła...) Po dobiciu do 80/80 będą fotki masowo, jutro może hydra hunt więc też coś będzie.
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 29-04-2006 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
|
![]() ![]() ![]() Za ~30 dni bedzie ss z 6mlvl xD a wczesniej z jakimis skillami ![]() pozniej bedzie wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Troche malo czekam az cos sie rozkreci moze jakeis hunty lub questy?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() takie sobie te ssy... żadnych huntów, żadnych wypasionych itemków...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
|
![]() ![]() Dam jeszcze z eq, jak pojawi sie koles od ktorego mam kupic armora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() nice ale jak tam czytalenicy juz napisali troche daj ss'kow z huntow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Do najciekawszych to one nie nalezą, same awanse i domki tak jak już mówili wcześniej. Może tak jakiś queścik lub hunt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() nowy pacc doszedł - korzystam przed wyjazdem. Zachorowałam na grype to moge pograć teraz : ). A tu ogólny stan postaci: ![]() edit by rl frapper xD Siostra ma moje pasy na forum. Bedzie sobie tu wrzucac sski(mieszka z ojcem). Pozdro dla kumpli z secury od Sarka Ogarka ;d(powracam, juz 25 lvl na securze ale nicka nei dam ; p) down@ gdzie bot?;o
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 11-06-2006 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Tylko ten bot psuje wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Chorzów
Imię: Aniazonka
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 163
Skille: 99/96
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Topic Nice screeny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dam ; d.
Jak zrobie 40 to dam : ). Ale juz z tobą z niego gadałem, chyba mi dałeś ignora ;P.
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dama Pik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Juz nic :D
Świat: Antica
Poziom: 47
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Nie zabardzo ladne........
Taki maly lvl ...... Podbij lvl i sie popodniecaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary 1mln expa:
![]() Domek parter: ![]() Domek piętro: ![]() I ostatni lvl, może dzisiaj następny wejdzie: ![]() Ekipa na jaszczurki: ![]() Nasz kompan ciągle wpadał w pułapki podstępnych dworców: ![]() Zostaliśmy nie miło przyjęci ale jesteśmy lepsi !: ![]() Tu próba ratowania koleżanki od wrednych jaszczurek zakończona powodzeniem(ahh mój wdzięk wszyscy na mnie lecą ![]() ![]()
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 29-06-2006 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Elo elo Mysza
![]() ![]() Pozdro /Sir Gav Edit : oczywiscie potrwac a nie pograc ![]() Ostatnio edytowany przez gavreonien - 29-06-2006 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
SAAAAREK ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() kojarze skad's ta postac?:>
@ Topic-fajne ssy ![]()
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiehiehie : ).
Może stąd: ![]() Gdyby nie ja to byś się poskładał zanim bys dobiegł nabasie jeden. Może razem na teście polatamy? Postaram się dobić 50 lvl ; P. Cytuj:
![]()
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 30-06-2006 o 01:34. |
|
![]() |
![]() |