![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Siema daje temat o Helbreath sorki jak już był ale szukałem i neiznalazłem.
A wienc tak Jestem nowy w tej grze i nic niewiem o tej grze... co sie robi , jak uzywac skilli , jak ternowac fishing i mining i inne...Jeśli by ktos mógł mi pomóc w grze byłbym wdzieczny. Wogóle niewiem gdzie kopalnie itp jak najlepiej kase zdobywac .. nic totalnie nic ( jestem noobem w tej grze ).Tylko expie.... na slimach i bije lvl. I byłbym wdzięczny jak by ktos mi pokazał co i jak ... B0 probowałem łowic ryby ale nic niezłowilem pls help Mój nick w grze>>> Suk Prosze o szybkom pomoc z góry thx jak by co moje gg 1312312 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Yyyyy...
Może powiedz ludziom na jakim serwerze grasz przynajmniej to im będzie łatwiej ![]() Tam sobie zobacz są pewnie jakies tutoriale. Ech ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Sorkki zapomniałem o serverze ale i tak niewiem na jakim gram podam stronke z kórej sciągałem HELBREATH www.hb-poland.prv.pl << z tejs tronki zassysałem Klijenta a konto robilem na jakies zagranicznej stronce .. wienc niewiem jak sie nazywa ten server;/
|
![]() |
![]() |