![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No więc tak 30 lvl na rotch...
![]() ![]() ![]() Nie ma sie z czego śmiać... ![]() ![]() ![]() bardzo szybko idzie lvl na Darashi 4 gdzinki huntu na rotch i 30 lvl zrobiony... Oto link to filmu...:http://rapidshare.de/files/19246385/..._roty.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() to miało być śmieszne?
filmik zaczyna się jak masz 29lvl i 3/4% do 30lvl'a - nabijasz te kilka procent expa , wlatuje lvl i film się kończy. idiotyzm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nuuuuuuddddnnnnneeeeee.
btw. GZ ;]
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @ot
Koszyk masz błąd w tej swojej sygnaturce, literówka ale rzuca sie w oczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() To nie mialo byc śmieszne...chodzili mi o to zeby pokac ludziom ze expienie na silnych potworkach z duza strata uhow jest bezsennsowne bo tracisz kase na uh nawet jak jestes drutem to marnujesz czas.
A na Darashi na rotch mozna zdobyc wysoki lvl w tym samym czasie jak na silniejszych potwrkach i zaoszczędzisz na uh. Gybym nagral dluzszy filmik to bylby jeszcze nudnijeszy bo wkolko zabijasz roty a tak pokazalem wam na przykladzie jak mi zosatlo 5% i zrobilem to w niecale 10 min. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2005
|
![]() Ja expilem na guardach na 2 kopalni faccem.20k exp/h.LOL I jeszcze jaka kasa.A uh nie uzywalem jak juz to exura gran/vita na 2 poziomie slimow -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hax Ze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Czekam na new world
Świat: Selena
Poziom: 23+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Roty na darashi wymiataja , gram na Askara zaledwie 3 dni i wbilem 23 lvl , dzisiaj wbijam 26 na rota ofcourse -.- . Potem ruszam na tomby(lub guardy) + 1 monk i Cosmic Energy rozdzka . Potwierdzam ze na rotach na darashii exp leci bardzo szybko.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Susz
Stan: Na emeryturze
Imię: swift
|
![]() Ten film to jest żart?? Czlowieku ci sie chyba nudziło.Ja pamietam ze w godzinke na guardach nabiłem 100% z 29 na 30 !!
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 87
![]() |
![]() Cytuj:
2/5 ludzi w tibii to pacc. większość facców bije właśnie na rotach/slim ach/dwarfach etc... |
|
![]() |
![]() |