|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich ... nie wiedzialem dokładnie gdzie wrzucuic ten temat ale postanowilem ze zrobie to tutaj. Z dzisiajszym Update Techniczym weszlo cos takiego w zycie tibii "Graczy łączących się przez lokalne sieci ucieszy dodatkowe zabezpieczenie w postaci szyfrowania połączenia".Ztego powodu ze łacze sie przez siec kolakna chcialbym sobie tak zabezpieczyc to połaczenie. I własnie jak to mam zrobic :> czy to sie samo konfiguruje jak mam polaczenie takie czy to trzeba ustawic gdzies w opcjach czy moze gdzies na tibia.com ??? Z góry dzieki za wszelkie odp pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() Leci z automatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() zgodze sie z przedmowca - szyfrowanie polaczenia jest zaimplementowane w tibie wiec nic nie wybierasz, nic nie wlaczasz. po prostu jest i tyle.
i bardzo dobrze ze to w koncu wprowadzili bo wydaje mi sie ze bardzo duzo hackow bylo wlasnie przez przechwycenie pakietow przez jakiegos tam sniffera w sieciach lokalnych. owszem zdecydowana wiekszosc to glupota graczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |