|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() oto moj 2 fak ale tym razem to bedzie jkby film
![]() taktak bedzie ale potem Mumia POwraca ![]() ok zaczynamy akcja zaczyna sie po przejsciu trudnego tower shield questa... CZĘŚĆ 1 "OTWORZENIE GROBOWCA" [img=http://img426.imageshack.us/img426/8616/plakatmumii6jy.th.png] 1_________________________________________________ ___________________________________ [img=http://img193.imageshack.us/img193/333/10nv.th.png] 2_________________________________________________ ___________________________________ [img=http://img263.imageshack.us/img263/3152/26dp.th.png] 3_________________________________________________ ____________________________________ [img=http://img279.imageshack.us/img279/1588/34vq.th.png] 4_________________________________________________ _____________________________________ [img=http://img384.imageshack.us/img384/389/46lg.th.png] 5_________________________________________________ _____________________________________ [img=http://img387.imageshack.us/img387/1525/57hk.th.png] 6_________________________________________________ _____________________________________ [img=http://img197.imageshack.us/img197/5079/61co.th.png] 7_________________________________________________ ________________________________________________ ![]() 8_________________________________________________ ________________________________________________ ![]() 9_________________________________________________ ________________________________________________ ![]() Faraon Przeszedl przez teleport... Co sie stanie dalej??? czekajcie na 2 czesc... COMMENT PLX!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez silo_alion - 21-05-2006 o 23:31. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Naucz się wklejać bo jak klikam w link i tak za małe... -..-
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Czego sie boisz??? To zwykly plik a raczej taka paczka z win rara..... UWAGA SZUKAM OSOB KTORE CHCA WYSTAPIC PIERSZE 3 BEDOM W TYM FILMIE!!!!!!! A I OSOBA 1 MA DO WYBOJU kIM CHCE BYC: Wrog , Kumpel , Tajemniczy osobnik Jak 1 ooba se wybierze np wrog to 2 zostaje tajemniczy osobnik i Kumpel nie... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
|
![]() Kliknołem linka i się okazało że trzeba ściągać ten Twój "jkby filmy", oczywiście nie zrobiłem tego. Możesz wklejić ten story w postaci pojedyńczych fejków? Key loggera się nie boję ale nie będę tego ściągał i tak, żal czasu. (Bo trzeba się cieszyć każdą sekundą swego życia.
![]()
||
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1. nie wiem co to keyloger
po 2. nie chce i sie wszystkiego na imageshaka wrzucac bo to za duzo czasu marnuje po 3.ktos chce do filmu??? po 4. jest plakat ![]() [img=http://img426.imageshack.us/img426/8616/plakatmumii6jy.th.png] po 5 ok zara bedzie wszystko w fejkach pojedynczych ![]() Ostatnio edytowany przez silo_alion - 21-05-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() ja chce byc w feke chce byc kumplem da sie zrobic ??
nick: Mroczny Tomek odpisz i powiedz czy bende |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Po 1. Fabuła do dupy
Po 2. Otoczenie do dupy Po 3. OTS ME czyli jeszcze bardziej do dupy. Po 4. Gdyby to było robione "ręcznie", czyli programem graficznym to bym ci dał 5/10. A tak to 0/10.
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Cytuj:
Z resztą ten gość, zrobił jako tako fabułę, a ty... N/C Następnym razem się zastanów czy twoje fake'i są doskonałe... Bo z tego co widze to ty z tym gościem jesteś na tym samym poziomie -.- *Sry, za offtop* Topic@: Fabuła, da się przeżyć, ale wykonanie... jak zwykle ten Tibia Map Editor -.-'' |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMg ots me
![]() nieiwiem czy ktos pisal nie ktos:buuuu tylko ktos: Buuu |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Podstawy ortografii prosze...
W prostych slowach robiles glupie bledy... |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ja moge byc zlym nick.Pedziej
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Panie Dark Kriss jeśli tamten pan pokazał swoją pracę publicznie oddał ją także pod krytykę. Więc każdy nawet ktoś kto pierwszy raz widzi słowo fake może go skrytykować. Jeśli nie chce narażać się na krytykę niech nie pokazuje swej pracy. Fake brzydkie.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: Kiedyś sam używałem OTS ME... Ale teraz mnie już "nieco" denerwuje, jak każdy początkujący fejkowiec walnie sobie tło z edytora, doklei ludki z Pomocy i podleje wszystko głupimi dialogami zmieszanymi z cienką fabułą. 2/10
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Nie żreć sie, koty.
![]() Jak na jego pierwszego fake'a to jest Ok, w końcu każdy naap musi od czegoś zacząć. Jeżeli włoży w to więcej wysiłku to pr0 fake'owiec. ![]() ![]()
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Imię: Mixer Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Robicie wielkie HALO o nic.Mi sie trochę podoba.Ocena 7/10.[Ocena moża ulec zmianie gdy obejrzę drugą część Mumia Powraca
![]()
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Cytuj:
Nie chciałem przez to powiedzieć że Ja "Wielki Dark Kriss" etc... -.-'' Nawet se o tym pisząc tego posta nie pomyślałem... Poprostu wqrzyło mnie to że gostek zbluzgał coś, czego sam lepjej by nie zrobił..., zrozumiałbym go gdyby nie wkleił swojego fake'a na forum, ale skoro to zrobił, uważam go za początkowego "fejkowca", i jeśli ma bluzgać na cudzy fake, najpierw niech popatrzy czy dosłownie tego samego nie można powiedzieć o jego fake'u -.-'' P.S: Commentując inne fake'i oceniam fabułę jak i wykonanie, a to że umiem robić fake'i troche lepjej nie znaczy że jestem jakimś "Panem", lecz jedynie to że zrobienie fake'a który mi się naprawde podoba to troche wyższa poprzeczka... ***A na dodatek gwarantuje, że jeśli "Pan którego zbluzgałem" najpierw wstawił by "to coś" do wyznaczonego tematu na pierwsze fake'i, a nie odrazu wstawiał to "badziewie" na forum i zakładał nowy temat, potraktowałbym to inaczej...*** Co więcej, Oni sami się o to proszą! -.- Sry za 2th offtop, ale taka "powinność..." |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() a dajcie sobie spokój
po co sie kłucić czyj fake lepszy (wiadomo że draku rox - joke) gościu jak wielu ostatnio myslał sobie - o zrobie w OTSME to mi wzrosną oceny o grafike, i będzie mi sie łatwiej robiło mastadi miał racje z tym co mówił, a kriss miał racje op€przając go bo mastadi przesadził @fake ots me SUX!!! fabuła kojazy mi sie z filmem, a wole jak ktoś sam wymyśla temat
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |