|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Oto i mój PIERWSZY fake, i chciałbym się pochwalić.
Wygląda on tak: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby ktoś się pytał, to w trzecim obrazku Celoz i Kedven kibicują shamanowi, bo chcą dowieść badziewnej ochrony swojego miasta ![]() Comments plax! Credits: Biedak, Cieć - Kedven Postać Celoza - Drakon First Reszta - Celoz Ostatnio edytowany przez Celoz - 25-07-2006 o 15:57. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Wszystko byłoby OK gdyby nie stara trawa i dziwnie wklejona drabina
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jak na 1 fake jest git.
Popracuj nad fabułą bo trochę niezrozumiała ![]() naciągane 7/10 ![]() Zapraszam do oglądania mojego "spoko fake'a" ;p narazie jest 24 obrazki! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=80189 ^^link ![]() Ostatnio edytowany przez Gm Hootemi - 08-06-2006 o 17:23. |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() @Kedven: Cóż... tu jest problem! mam pomysł tylko na 2-gą część... xD nie mam na 3-cią! Coś mi tam świta, ale potrzebuję inspiracjii... proszę, pomóżcie! może później to dodam
@down: i jakbym potrzebował postaci do fake'a, to wiem już, kogo nie wybrać. Dzięki za pomoc. może zrobie coś co nawiązywałoby do djinnów i działoby się na pustyni... pomagajcie dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 08-06-2006 o 17:40. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @Celoz Zrób fake'a z zupełnie inną fabuła i umieść go w tym temacie.
Zrób na przykład o jakimś tajemniczym quescie ![]() I jak będziesz potrzebował nicków do fake'a weś mnie!!! ;p(tzn. Hootemi) ![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Nie! Żadnych tajemniczych qestów i super hero! Wymyśl coś czego na forum jeszcze nie było
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Źle.
Nie pisze sie xxx: bla bla tylko xxx says: bla bla bla Nie lubie otwierac wszystkich obrazkow... ani jak prez 7 obrazkow 2 postacie mowia ciagle to samo! Potworom mówiącym says: mówimy NIE!!! 6/10 :/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() no i masz coś? ja chce, żeby było tak!
mi tak pasuje! a ponadto zrobione jest ze trzeba klikac, bo to nie moja wina, tylko gupiego imageshack! i jeszcze jedno. chyba będe musiał cały napis powiększyć kilka razy. TO JEST MÓJ PIERWSZY FAKE Ostatnio edytowany przez Celoz - 08-06-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Ja też napisze duzymi literami.
JEST SPECJALNY TEMAT DO PIERWSYCH FAKE'ÓW!!! Nie, nie mam nic. To nie wina imageshack-a. To twoja wina bo nie umiesz dobrego linka skopiowac. I nie rozumiem ludzi, którzy jak ktoś im źle fake skomentuje to sie żucają z pazurami :/ Krytyka boli?
The Bazus Hope: Megadawka! ponad 50 obrazków! Komentowac! Zupełnie nowy fake! Kompania Traci! Komentujcie! Przygody Maga Klev'esh-a - humorystyczny fake paskowy! Kooment! Wstaw mi notke! To nic cie nie kosztuje! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir zajacc smialy - 08-06-2006 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() @up.
Dobrze powiedziane Zając... @top. W ogóle nie wysiliłes się zbytnio nad pracą fake...wszystko dzieje się na jednym tle... "No i jak SE..."poradzisz to rób dalej ...
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Jak Dla mnie to to jest fajne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez dark noobek - 09-06-2006 o 19:55. |
![]() |