|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: z Internetu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xemphis-Ahn
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Chodzi mi gdzie ubijac dragi/dle palleczkiem ?? mam pacca i 85 skille ... lvl niski bo dopiero 20 ^^
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() THX za pomoc .... a na jakim lvl moge z kumplem na dle chodzic ?? moj 1 pallek wiec trche nieobeznany jestem ...
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() A może nam przybliżysz kim jest kolega... bo tak to niewiem kiedy możesz z kolegą na DLe chodzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Najcik 74/71 z 34 lvl ale czasem moze pobloczy mi kumel z 84 i 92/91 (ten 2 to zadziej ... on raczej na scrabach all time siedzi)
"Impossible is nothing" Ostatnio edytowany przez Zaan of Araghoth - 15-06-2006 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Kolega najcik na 34 lvl , ma jakieś 15% na padnięcię jak zacznie bloczyć DLa. Ja bloczyłem 40 palowi z 75 dista , i jeszcze biłem z GSa , na jednego DLa poszło 10uh~ , zabawne co?
Najlepiej zrobić tak : 1. Kolega najcik wbija 45 lvl. 2. Ty wbijasz szybko 47 lvl. 3. Znaleść jeszcze jednego sorka/druida lvl 28 , albo palka lvl 47. I taktyka taka : ty ( convince ) 2 dsy , sorc/druid/palek 2 dsy , knight luruje dla , zaczynacie lać DLa , dsy z blokerem obkrążają dla ( dl stoi przy ścianie ) dzięki czemu nie ucieknie , i w taki sposób szybko pada DL. Radze double spawn w venore dragon lair. X - DL , Y - Bloker , 1-4 - DS od nr 1 do 4 , Ściana - T , Skąd idzie lurnięty DL - "strzałka" , i to wygląda tak : - - - <- <- 1 2 3 4 X T Y T T Ostatnio edytowany przez PharadoX - 16-06-2006 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() przesadzacie, wbij ze 3-4 lvl i mozesz spokojnie na dragi isc w ank (na facc area nie wiem gdzie sa jakies wieksze spawny)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W anka ale gdzie dokladnie .... zbardzo tam nie chodze, znam tylko 1 miejsce ale tam dla sorca/druta z dsam ... pallek nie ma pola o manewru ... drutem mi sie na guardach supcio exp wbijalo wiec nosa z tamtad nie wychylalem, .... plz maps ...