|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o pomyśle podzielenia forum Handel? | |||
Super pomysł!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 66.67% |
A po co to komu? |
3 | 25.00% |
Kategorycznie nie!!! |
1 | 8.33% |
Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Mam propozycje co do zmiany działu Handel. Znajduje się tam masa ofert, i bez opcji search jest niesamowicie cięzko coś tam znaleźć. Proponowałbym podział tego działu na światy. W każdym z poddziałów można by zamieścić przyblizony cennik poszczególnych towarów na danym świecie, a resztę pozostawić użytkownikom. Głosujcie i piszcie co myślicie o tej propozycji.
Chodziłoby mi o to, żeby dało się wybrać oferty z 1 konkretnego świata. Czy to mozliwe? Ostatnio edytowany przez dam007 - 09-08-2004 o 19:33. Powód: Do moderatorów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() IMHO jak juz, to mozna zainstalować mod do prefixów (był na vbulletin.org) i narzucic mus prexifa. O co chodzi?
Przed nazwą tematu miałby się liste, z której TRZEBA wybrać jakąś pozycje (będą to światy). Wygladało by to tak Antica sprzedam Magic plate armor, 500k Dobo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() <pelne poparcie dla Doba>...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Szara eminencja
|
![]() Dobo:
Masz moje poparcie ![]() NIE: Antica sprzedam Magic plate armor, 500k TAK: [Antica] sprzedam Magic plate armor, 500k I to jest moje zdanie na ten temat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
![]() ![]() |
![]() Jestem za bo sam miałem z tym problem.
|
![]() |
![]() |