|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Piszcie co wam się podoba w Tibii
![]() ![]() Mi najbardziej w Tibi podoba się; Tibia, A rzecza która mi się nie podoba są; n00by, hackerzy ale niestety tego nie da sie usunać ![]() Tak wogule to l dawajcie, niektórym cos reputacji jako slowa uznania bo to zawsze milej jest i runki się zmieniaja na atrakcyjniejsze ;] Ostatnio edytowany przez Elfret* - 09-08-2004 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mi najbardziej sie podoba i uwarzam, że to największy atut tej gry czyli:
<werble> GRAFIKA Zaskoczyło to pewnie pare ludzi na forum ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() No w Jeśli chodzi o tibie to tak:
Grafice nie mam nic do zarzucenia, tak mi endzin i tak juz zostanie, chociarz mogli by poprawić wygląd kilku itemków, ale najbardziej mi sie podoba rozbódowany endzin, tzn. można dużo rzeczy robic (Questy, Hunty, Pekerzy, Skulle, Duzo Itemków i tak dalej) Nie podoba mi sie cena za pacca :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() mi sie podoba motyw ze slubami
![]() rowniez to ze mozna miec swoje domki[moglo by to przejsc na 'zwyklych' graczy ale i tak nie narzekam] no, z nOObami jest sprawa prosta...cioty sa i tyle, takich ludzi sie OLEWA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Pacce to fajna rzecz tym bardziej teraz kiedy ma być nowe miasto. Sam dzisiaj kupilem pacca hoć rzeczywiscie cena jest dosc wysoka, ale gdyby byla niska to wszyscy mogli by miec coś co jednak jest jakims wyrurznieniem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() chyba w każdym temacie napisałeś ze kupiłeś paca;P
PS: Podoba mi sie ogólna formuła uproszczonej gry rpg plus kontakt z ludzmi (piepszeni brasylijczycy!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Mi sie w tibii podobaja takie zeczy jak:grafika, mozliwosc pkowania
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pawel_1990 - 09-08-2004 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Mi sie najbardziej podoba:
Gdy mam nastepny level. ![]() Gdy mnie nie zabijaja. Gdy zdobywam itemy. ![]() I to ze mam pacca. Nie podoba mi sie: Gracze ktorzy pkuja bez powodu. Kradziesz. To ze trzeba cos kupic do darmowej gry internetowej. Chodzi mi o pacca. Jesli sa updaty to prawie nic nie ma dla faccow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Co mi sie moze w Tibii podobac.. wszystko! Przeciez jakby ta gra mi sie nie podobala, to bym w nia nie gral
![]() ![]() ![]() ![]() Minusami sa jak wiadomo pkerzy, wojny itp. ![]() re: up Hehe, troche smiesznie napisales: "trzeba cos kupic do darmowej gry internetowej. Chodzi mi o pacca.". W ktoryms temacie pisalem cos na ten temat, nie chce mi sie powtarzac ![]() ![]() Edit: Nie wiem czemu, ale cos czesto odpowiadam teraz ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Zygfryd - 09-08-2004 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buuuuu
|
![]() Najbardziej w Tibi mi sie podoba:
1. To ze mozna grac prawie ze normalnie calkowicie za DARMO 2. To ze mozna wybrac naprawde wiele drog jak bedziemy sie rozwijac (lvl, skille, bogactwo). 3. Najlepiej rozwiniety handel jaki do tej pory widzialem w grze online, tutaj zeby handlowac wcale nie trzeba byc 100+ lvl i miec jakies super przedmioty ktore sprzedajemy slabszym, mozna te kochane runy opychac high lvl Czego brakuje: 1. Ciezkiej reki GMow ktozy by sie zajeli tempieniem sie idiotow na serwerach przy uzyciu realnych kar a nie banikow co teraz rozdaja (za macro np wyczyscic depo i odebrac po 10 punktow skilli) 2. W jakis zajec poza wojowaniem i handlem - ale jesli to ma byc tylko pokarm dla macro to juz wole bez tego. 3. Sporo drobiazgow jak kulejaca ekonomia, kalectwo druida, itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ja chcialbym zeby scarf mozna bylo kupic w ab
![]() ![]()