|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Stan: Aktywny gracz
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Na 9 lv każdą prodfesją musisz mieć już manę zjedz coś a jeśli nie pomoże to może kup sobie jednego mana fluida i wypij. tyle że na 9 masz stosunkowo malo many ale musisz ją mieć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() a gdzie tego fluida kupic?
wlasnie o to chodzi ze niemam ani grama many |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() wypilem mana fluid i dalej nic
prosze POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A na którym lvl weszłeś na maina ?
![]() @Down: No właśnie....podobnie jak mój kolega wszedł na maina na 10 lvl (mówiłem mu żeby wszedł na 8) i miał 2x mniej many.....posłuchał mnie lecz za pózno i zrobił 7 lvl dopiero na 9 lvl'u miał mane 15 mp......Teraz gdy dobijesz najprawdopodobniej ten 11 lvl(lub 10 moge się mylic) bedziesz miał 15 many. @EDIT :Rakso edytuj posty ![]() @EDIT 2:Możesz jedynie rookując sie i wchodząc na maina na 8 lvl, aha i ile razy mam powtarzac edytuj posty!! @EDIT 3:Chyba nie ma innego sposobu ,co do innej broni to polecam war/battle hammera war hammer cena około 800 gp a battle hammer bodajże 340 gp w carlin u npc wątpie żeby ktoś dał Ci inna broń .....nawet świata nie podałes. Słownik również się kłania ![]() @EDIT 4:Quezacoatl zgadzam sie w 100% ludzie nauczcie sie że z rooka wychodzi sie na 8 lvl! Ostatnio edytowany przez Nebu - 03-07-2006 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
11 ale jak mie zabili i miałem 10 to mana rosła |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() czemu tak malo, moge to jakos zmienic?
a jest jakis inny sposob? a dalby mi ktos jakoms mocniejszom bron zastepczom zamiast ruszczki? jestem magiem z azury aha a jak sie zrokuje to bede mial później na mainie te czary które kupilem i te rzeczy w depo? niechce mi sie znowu przechodzic tyle leveli Ostatnio edytowany przez Rakso Safi - 03-07-2006 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
PS przyjąłem, że jesteś magiem lub druidem.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() A nie lepiej zrobic nowej postaci?
P.S :Sorry chciałem dac edita i niechacy wzieło sie cytuj bo nie byłem zalogowany =/ @EDIT :Rookujesz sie na 5 lvl i lądujesz na rooku z 1 lvl'em bez eq skilli i mlvl'a ![]() Ostatnio edytowany przez Nebu - 03-07-2006 o 17:29. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Łódź :)
Imię: Anicus Drader
Profesja: Knight
Gildia: brak :(
Świat: Selena
Poziom: 17
Skille: 43/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Ludzie!Ja już to powtarzalem w innym topiku "To tylko gra" rozumiem,że lubisz w nią grac i chyba to twoja 1 postać to spx."Człowiek uczy się na własnych błedach"A i przypominam tak jak ktoś juz tu piowiedział "Czcesz isc na maine wejdz na nie od 8 lvl"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ej no.. ty pisesz te posty by nabic ich ilośc lub jeste totalnym newbie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() @topic
mialem ten sam problemw druidzie na 10 lvlu mialem 0 many i nie mozna bylo jej uzupelniac... napisalem do tutoa okazalo sie ze przyczyna jest wyjscie z rooka na 11 lvlu i spadniecie na nizszy polecam -zrookowac char i wyjsc znów na mainland
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() na początek: OMG. ale rozumiem ze jestes "total masakryczny newbie" i wyjaśnie chocaż inni juz to pewnie zrobili.
1) z rooka wychodzi sie na 8 lvl. załozny ze robisz sorca i wychodzisz na 9 lvl. gdybys wyszedl na 8 i zaexpic do 10 to mialbys 95many. a gdy wyjdziesz na 9 i zaexpisz to 10 masz tylko 70 many. chyba dobrze obliczylem ^^ 2) to jakis blad, nie mam pojecia. jesli wyszles na 11, to miales 50 many, dedles sie do 8 lvl czyli 3 x ilosc many zdobywanej co lvl ( tylko nie wiem czy tej juz na mainie czy tej na rooku jeszcze, bo jesli na mainie to jesli zrobiles sorca/druta to masz na "minusie mane". ale nie mam pojecia jak to moglo sie zdarzyc. 3 ) poprostu usun tego chara i zrob nowego, wyjdz na 8 lvlu, i nie daj sie zabic! ^^ Ostatnio edytowany przez Patryczeqq - 08-07-2006 o 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak niekturzy pisali może to być spowodowane przez wyjście z rookardu na wyższym levelu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |