|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Otóż, nurtuje mnie pytanie odnośnie fake'ów. Jeśli chciałbym sie za to wziąść, i delikatnie wspomógłbym sie OT Map editorem, by ładniej, lepiej i dokładniej wykonać tło do fake'a (tylko tło), to czy jest to coś...hmm... niepożądanego?? Czy na taką małą pomoc patrzy się z przymróżeniem oka... A może wogóle tak lepiej, żeby nie było błędów typu: źle wklejone ściany. Bo przeglądam tematy z fake'ami i widze że jedna niewiele osób korzysta z tego narzędzia, lub się nie przyznaje. I stąd to moje pytanie...
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Tak to jest niepożądane. Tak jak spam na forum. CYA!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A więc tak:
Sprawa z OTSME jest taka że fake powinno się choc troche ręcznie wykonywać jak używasz grafik tibijskich. Używając OTSME tracisz w ocenie masę pkt. za grafikę ponieważ nie układałeś wsyzstkiego ręcznie. Najgorsze jest to że używając OTSME nie nauczysz się ukłądać porządnie scian - więc proponuje ci zrobić z 3-5 fake dla siebie (obrazków nie story ![]() tyle ode mnie edit: @up: tobie wolę powiedzieć cya ten chłopak w przeciwieństwie do innych kulturalnie się zapytał, itd. itp, a ty już sie do enigo rzucasz i go gonisz. Chłopak jest newbie w dziale fake i za to należy mu się pomoc choćby. edit2: Dorba już wszyscy obrońcy czystości faków. Do domu i spać. Była prosa o zamkniecie tematu? była a wy spamujecie... Poza tym - można się domyślić wielu rzeczy będąc tutaj - jecni nie cierpia gimpa inni go uwielbiają.. itd. ale już dobra z tym wszystkie posty po prosbie o zamknięcie idą pod raport dobranoc
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 06-07-2006 o 00:50. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
@eerion: Dzięki za sensowną,i cenną poradę... Jednak widać różnice tych 2 lat w obu wypowiedziach. ![]() Edit@ To temat już w zasadzie do skasowania bądź zamnknięcia, bo dowiedziałem się o tym, co mnie interesowało.
Ostatnio edytowany przez malypietroo - 06-07-2006 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Szczerze? Skoro tyle widziałeś w postach to mogłeś się domyśleć, że nie cierpimy tu OTS:ME. POza tym już lepiej było popytać na PW lub ocenić jakiś fake i tam umieścić pytanie. Takie coś uznaję za spam. (poza tym jestem nieźle wkurzony (dont ask...) i każdego tak krytykuję. Wybacz.)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79