|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Na poczatku chce powiedziec ze jest to moj i mojego kolegi 1 film, wiec nie czepiajcie asie zbytnio
![]() Do rzeczy: Filmik ukazuje historyjke w ktorej 1 char wykorzystuje swoj spryt i zgarnia w umiejetny sposob eq przeciwnikia. Wszystko z duza dawka humoru. Pozostaje mi tylko zachecic do ogladania, mile widziane komentarze ![]() Link: http://rapidshare.de/files/25230319/oszustwo.rec.html (pod najbowsza tibicam 7.72) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iceholl
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
|
![]() Filmik czysty, ale za to beznadziejny. Czy to nie byl przypadkiem twoj kolega ? Bo nie wierze, ze to byla obca osoba chyba, ze mocno choruje na glowe to uwierze w to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rydyslaw Tarzan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Angels Of The Hell
Świat: Furora
Poziom: 53
Skille: 80
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Bez komentarza na temat tego filmiku aczkolwiek nie moge sie powstrzymać ... Słabe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() omg nie wiec co ma oznaczac ten filmik kradnie b robke tracoc bohy i kradniesz jajko tracoc c helmet daje ocene" -10\10 nie warto sciogac strata czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Co za Film. NIE SCIAGAC 0/10 na 100% kumple przeciez ten koles co mu b robe zabral zostawil obok niego BoH'y
ŻAŁOSNE ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Jednak komenty odradzają ściągnięcia filmu. Nie ściągam.
Ostatnio edytowany przez Upierz - 08-07-2006 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem wy wszyscy macie najebane.. Film jest doskonalem jakosci (widac fach w reku). Po 3 dniach od obejrzenia filmu dopadl mnie niespodziewany atak smiechu. Film trzeba zrozumiec albowiem zawiera on bardzo gleboki "deep sens". Wystawia Pozytyw Oby tak dalej.. Wielka pozdrowionka i papatki (czekam na wiecej twoich produkcji
![]() P.S. Zachecam do wykrecania mojego domowego numerku (extra zabawa i full radosci) ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Krk
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() O ile idziecie za pan nademna ma takie samo ip jak autor tematu?
@ topic film denny |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Trimera
Poziom: 32
Skille: 68/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Filmik zalosny!! Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac po prostu bez sensu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
Bez irioni, jak przeczytalem o tym 3 dniowym zaplonie to sie zaczolem smiac xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Pioter 0-700
Użytkownik forum Data dołączenia: 08.07.2006 ^^^^^^Rofl (głęboki sens hahahahah)(kolo musi być zdołowany skoro sam się komentuje ) ps.Włochy-Francja Włochy mistrzem świata ( za 4 lata Polska ) @topic -.- 0/10 @LOL Cytuj:
1.Edytuj posty i nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu 2.Nie wiem co w tym jest śmiesznego tylko "spammmm" forum się z takiego czegoś robi (niedługo będzie film 8 lvl oddaje rod za jajko wow "deep sens" ) Cytuj:
Zamknijcie temat bo to jest film nie na forum !!!!!!! To nawet nie zalicz się do filmów . (Nie marnować czasu i nawet nie zasysać)(Gdyby to było śmieszne) Cytuj:
Archeologia ! Crazy Zaba = edytuj posty to nic nie kosztuje !!!! (chyba że 2 ci się przez przypadek zrobiły ) Ostatnio edytowany przez Dr.Dondi - 12-07-2006 o 08:48. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @ten od co zrobił ten filmik
OMFG! Dziecko ile masz lat ? 5 ? 6 ? moze 3 ? Ładnie żeś zarobił, Blue Robe i Jajko za BOHy i C helma WOW Też tak chce ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Chyba wyraznie napisalem, ze ten film jest z dawka humoru... ale z tego co widze to wszyscy zamiast sie posmiac z tego filmiku ktory ukazuje jak sie zarzuca na siebie przedmioty i potem sie je kradnie to przezywaja, ze niby stracilem bohy i crown helmet. Za duzo gracie w ta gre i za bardzo sie nia przejmujecie.
PS. Ten uzytkownik cos tam 0700 to nie ja, ale on jeden docenil moje poczucie humoru - wam sie nie podoba, moim znajomym tak - TRUDNO |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Retrax dobrze muwisz po pierwsze jest takie same IP a po drugie jak kazdy ma złą opinię na ten oto filmik to trudno zeby jakis gosc muwił ze ten filmik jest wręcz zajebisty Piotrek jestes noobem jakich malo nie ogladalem tego filmiku bo szkoda mi czasu i miejsca na dysku ale jak by twuj kumpel co ci dawal te itemsy a ty niby je kradles mial by e-plate to tez bys nagral filmik z ukradles mpa :[ niesciagac plx.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() A moze twuj numer domowy to 997 policyjna kurwo tylko ci sie pojebalo bo masz tak jak Retrax napisal o 3 dni spoziony zaplon
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu
Archeologia ! Crazy Zaba = edytuj posty to nic nie kosztuje !!!! (chyba że 2 ci się przez przypadek zrobiły )[/quote] A po co mam edytowac posty?? |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() @UP
Po to edytowac posty noobku zeby nie pisac 3 postow pod rzad tylko wszsytko w 1 -.- |
![]() |
![]() |