|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Imię: Oleks Lacins
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 29
Skille: --/--
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Na Światach Non - Pvp mogliby wprowadzić Party , Trafienia krytyczne (tylko w potwory) coś w stylu : Uderzamy w potwora dość mocno , a ten np. porusza się wolniej (fajnie by to wyglądało blokujemy GS-a ,a ten w wyniku obrażeń traci jedno z odnóży krocznych
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() -Stamina jak to dodana w nowym update tak, ale 24h i juz polowa expa bo tak to wsumie prawie roznicy nie ma.
-Jakies tereny nowe dla facc. -niech kamienie znikaja ale zeby je mozna bylo kupic. (Bo zeby zwykly maly kamien byl drozszy od wloczni czy kilku kwalkow miesa to juz sie w glowie nie miesci. -jakies ulepszenie knighta bo coraz mniej ich.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() gdzieś już był podobny temat...także SZUUKAAAJJJ!!!!AAAUUUEEEOOO!!!!!
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Xedhgyr uwierz szukałem i nie znalazłem , a z resztą na pewno i tak nie odświeżany może na 489 stronie lub coś koło tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Zeby wprowadzili zmniejszenie lvla do robienia run jak przedtem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() ojoojjo Klimat by sie przydał... Czyli masowa zagłada tibi... albo cos takiego.
Blabla Ktos uwolnil cos co zabija wszystkich zniszczylo juz pare miast. Tylko venore ciogle odpiera ataki... Ale cos sie zaczyna dziac jakies białe swiatło... i Gdyby taka sytuacja zaistniala klimat rpg mamy (nielubie bananow wiec odwalcie sie z cenzura) Zajedwabisty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Mogliby zmniejszyć o połowę ilość many potrzebną na runy. tańsze runy = tańsze hunty = tańsze eq (i w większych ilościach).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Avery Twine
Profesja: Sorcerer
Gildia: -------
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: ------
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Podczas tworzenia acc przydałby się test na IQ i test ze znajomosci aglika -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Albo żeby chociaż było przepisywanie kodu z obrazka... I tak 40% by go oblało ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Exori vis/flam/mort dla druida na FACC i czar dla niego, ktory wysysa mane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ta walnijcie UE dla druida i zeby knight mial ultimate healinga i zeby knight dostawal 30 hp i 5 many a i zeby eq lezalo na ziemi bo mnie na nic nie stac :\ (ironia).
Kazdy update psuje tibie nieliczac nowych terenow i stworkow, a ze ponad 50% uzytkownikow forum nie umie trafiac runami, albo nie umia szybko expic i ze ktos wbil w tydzien 40 lvl to musi sharowac to juz jest ich sprawa a tibia najlepsza byla za czasow klienta 7.5 @EDIT Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dregar - 20-07-2006 o 22:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Thais
Stan: Na emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() Ja byl troche polepszyla rzycie knightom =d
Kiedy zaczynalam grac w tibie 7.4 raczej wszystkie profesje byly na rownym poziomie a teraz mag i druid maja znaczna przewage nad knightem ![]() Z party na non pvp to sie zgadzam , no i jeszcze wiecej terenow dla FACC, nowe outfity (not only for PACC -.-') ..... to chyba na tyle. No i mysle ze nastempne up date nie bedzie takie idiotyczne jak pare ostatnich :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=75541 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
![]() |
![]() Według mnie mogliby dać Jakieś nowe tereny dla FACC i oprócz tego np. że jak sie ma Facc to można spać w łóżku, a ja wam mówię, że oni wszystko robią żeby PACCA kupić niedługo cała tibia będziedla PACC a dla Facc tylko depot bedzie. Ten konkurs SMS też wydaje mi się taki niepewny więc wolę nie próbować!!! Update to zgroza dla FACCóW ... facce poczekajcie prędzej czy później przestaniemy grać WIWAT FACC WIWAT WOLNA GRA!!!!!!]
Tylko gra...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() taki temat napewno juz byl (pamietam).
Najlepiej by bylo jakby wszystko wróciło do czasów tibii 7,1
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Ach... Czasu Survivala... @Topic Przed zalogowaniem test z j. ang. I jakiś mini teścik IQ. Ponadto postaciom poniżej 10 lvlu po naciśnięciu przycisku enter w kilkunastu językach wyświetlać się powinno cos takiego: Zastanów się 3 razy zanim klikniesz "OK"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic Knightowi powinny rosnac skille przynajmniej 10 razy szybciej niz teraz, bo jak narazie to knight nie ma nic do powiedzenia w pojedynku z innymi profesjami. |
||
![]() |
![]() |