|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam, chce wam przedstawić mój pierwszy fake pt. Niezwykłe przygody zwykłych Trolli.
Część 1. pt."Powrót przeszłości. 1.Książe Trolli Argall trenuje pod okiem swego ojca- Króla Trolli na obozie treningowym klanu Kolczastej Maczugi ![]() 2.Nagle przybywa poseł z wiadomością dla Króla Trolli ![]() ROZMOWA Król:Od mojego brata to znaczy, że wrócił? Poseł:Tak panie i kazał przekazać mi ,że chce się widzieć z tobą i z twym synem jutro w południe przy Srebrnym jeziorze. Argall:Hura nareszcie zobacze wuja.Mineły 2 lata odkąd wyruszył na wojne z goblinami. Król: Przekaż memu bratu, że przyjdziemy. Poseł:Tak panie. 3.Nazajutrz nad Srebrnym jeziorem ![]() 4. ![]() ROZMOWA Król: Jak poszła wojna Etheryal: Niestety mój klan poniósł klęskę dlatego wróciłem.Chce prośić cię o pomoc bracie .Gobliny podbiły moje ziemie i szykują się do ataku na twoje. Król: Nie martw się. Pomogę ci pokonać te potwory. Etheryal: Dzięki Bracie, a tak na marginesie moj generał poległ więc potrzebuje nowego który pomoże mi kierować wojskami które mi zostały.Mysilałem o Argallu. Argall:Ja mam być generałem twych wojsk wujku? Etheryal:Tak chłopcze. Wezmę cię na trening jeżeli twój ojciec pozwoli. Król: Ja nie mam nic przeciwko Etheryal: Dobrze więc niech Argall przyjdzie jutro na skraj cichego lasu. Argall:Będe napewno Koniec części 1. Plx o komenty.Jeżeli będzie więcej pozytywnych to będe robić dalej. Piszcie czy chcecie bym robił dalej po jeśli nie to nie ma sensu żebym tracił czas Ostatnio edytowany przez TomStonE - 24-07-2006 o 12:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() nawed fajny fake ale nudny troche 7/10
jestem pierwszy ![]() chcialbym zebys dalej robil fake i rozkrecil go moze mnie dodac do swojego fake jako troll Gogettho ;p Ostatnio edytowany przez BaNaNeK :P - 22-07-2006 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet, Nawet. Nareszcie coś orginalnego nie ocenie tego jednak po jednym odcinku. Jak chcesz to możesz mnie dodać jako goblina albo trolla, imię Haver.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() fajnie... -.-
Trolle, z imionami prawie ze Elfickimi o.O ? Troll powinien miec ... barbarzynskie imie... czesto skladajace sie z dwoch czlonow. Imie kazdego trolla nie powinno byc raczej tak dlugie jak ten brat czy co to tam bylo (Ethe~). Po drugie pisze sie Noob says: blalblsalbllasllba a nie Noob says: bla bla lbla lballbsa -.- Fabula ? Nie chce m isie czytac... tego co jest PO ZA obrazkami... wiec powiedziec moge ze g.. z tego kapuje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nawet niezłe.
Chociaż jest tam masa błędów, które wymienił Avager to i tak jest niezłe. Wreszcie coś orginalnego a nie że jakiś super mega extra ultra hero man zabija swoich wrogów i ratuje świat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() OMG
jestem w stanie wybaczyć ci prawie wszystkie błędy tylko nie: Noob says: jestem noobem i dialogów poza fake 0o do tego jeszze literówki wez ty poczytaj jakieś poradniki i sie postaraj przy następnym fake'u P.s. mam nadzieje że to nie jest OTSME bo takie strasznie równe wszystko
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 22-07-2006 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmmm gdyby nie uklad mowy i STARA WODA , to by bylo dobrze...
Fabula w miare oryginalnie sie zaczyna ale sie zobaczy co bedzie dalej, narazie jest nudno Oceny nie bedzie bo traktuje to jako Prolog. Rob next part. Pozdr0 ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok czas naa drugą część pt. Książency trening.
1. Argall dociera na skraj cichego lasu. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Koniec części 2. Koment PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() nie widze większej poprawy
zaduże sceny w dodatku poucinane drzewa i źle sklejone trawa jakaś widzwna jejq postaraj sie
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Daleko xD
Imię: Chao Guardian
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Riders of Chaos
Świat: Guardia
Poziom: 102
Poziom mag.: 68
|
![]() no sa bledy ale osobiscie jak widzialem te obrazki to niezauwazylem tych drzew ucietych xD
zapowiada sie ciekawie rób dalej tylko sie troche wiece postaraj ;P
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Mayanard Shathriath
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
|
![]() no czekam na nexty, ale te drzewka to chyba jakaś anomalia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ey... ale czemu te obrazki takie małe? zrób 1000x1000 -.-''
Ortografia? ARGH! Fabuła- a właściwie jej brak. Brak krwi I to z tym says.... 3/10
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() niezle niezle rob dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
Gildia: narazie niema
Świat: Nerana
Poziom: 10
Skille: 16/19
![]() |
![]() O widze ze dodales mnie do fake Gogettho to ja ;p tylko inny char na forum ;p
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już czas na część 3 pt. "Smutna Rzeczywistość"
1. Książe Argall po miesiącu treningu z wujkiem i Gogettho idzie teraz na spotkanie ze swym ojcem i jego wojskami w mieście Ghortok ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Po tych słowach Król Trolli umarł. 7.Cały odział spotyka się za zachodzią bramą. ![]() 8.Szpieg w szeregach trollli spotyka się z Wodzem goblinów. ![]() Koniec części 3. Komentujcie. Ostatnio edytowany przez TomStonE - 26-07-2006 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() noob says:blablabla lipa ;/
powinno być noob says: blablbal zamiast chanba to chnba myslalem co tu pszie rpzez 2 minuty -.- błędy ort. interpunkcyjne itp. więc słownik w ręke i lecisz a tak to 4/10 za dużo błędów mi się podoba |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Katowice/Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hofiseb Knight
Gildia: Loyal Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Mi sie podoba nawet bardzo takia tragedia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
![]() Mnie to do tej pory dziwi jak "Szpieg" dowiedzial sie ze ida na bagna skoro widzialem go tylko w pierwszych screenach a jego juz potem niebylo w szeregach to jak sie dowiedzial?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum