|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Otóż:
14:56 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals. a chwile później: 15:06 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil. 15:16 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late. Rzecz stała sie na jednym z najnowszych światów, Candii mianowicie. Filmiku raczej nikt nie zrobi, bo za małe lvle. Chyba że kamikadze ![]() Ale jeśli on jest w swojej cytadeli to nikt do niego nie dojdzie. @Down: Raczej nikt z Candii. Przynajmniej nie teraz.
Ostatnio edytowany przez malypietroo - 05-08-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Nareszcie! Ciekawe kiedy go zabiją
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Może Ferumbras pojawi sie tez na Morganie ??? Ale wątpił bym ze ktos tam by go pokonał. Nizahe Inferno?? Nie dał by rady. Jednym Który mogł by Blokować(jeśłi sie da) to Eternal Oblivion xD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Dżizys, już jest taki temat... Candia - Ferumbras, w "Wydarzenia ze światów"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja widze ze ty masz w Avatarze swojego idola "druida który wali z Różdżki" ahahahhahah
Ostatnio edytowany przez Borucao - 05-08-2006 o 16:44. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
|
![]() Ferumbras powiniem byc na kazdym swiecie..... troche sie nim interesuje....
on ma all czary.. i na dodatek summonuje Orshx:/ moze Arcania z Bedurionem na czaele zdolala by go pokonac:/..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Żeby tam ktokolwiek poszedł ... to sobie jeszcze poczekamy >.< a nawet jeśli ktoś by doszedł to jakie ma szanse że go zabiją ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() A dlaczego CipSoft daje zawsze bossy na tych nowych światach? I tak nikt go tam nie zabije. Czy jak go nikt nie zabije to zniknie kiedyś czy bedzie tak długo aż ktoś go zabije? Czy ktoś wie jaki ma loot?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() > Podobno < Runki wielostrzalowe. Gdzies tez widzialem ze GMowie maja nim sterowac.
Dawniej jakb yl i sterowal nim gostek z cipsoftu to byl 1 swiat, a teraz 74, a tam nie ma tyle ludzi ![]() Wiec Gmowie steruja. Tak tylko slyszalem ![]() To po to zeby byl inteligentny, bo jak byl ten 1 swiat, to max lvl 80, zebrali sie ludzi i go trapneli. Ciekawe czy sie teraz da ![]() Bo podobno na antice sa runki x30 gdzies tam gdzies tam, i nie weim czy to nie na antice byl tem ferurorarareurorembras ![]() I tak wiem ze mnie zbesztacie ze nawymyslalem i nie wiadomo co jeszcze >.< Ostatnio edytowany przez Cashtan - 06-08-2006 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Najwyzszy lvl na candi to 70 >.<. Wsumie może jakiś team by tam doszedl po długiej i trudnej drodze. Ale w final romie nie ma szans. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ Ciągle tam będzie?A nie zniknie po save?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Chociaż gram od niedawna, miałem nadzieję, że Fermubrass będzie sterowany przez CipSoft i liczyłem również na to, że w Thais będzie rzeź, ale niestety przeliczyłem się
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @up
Co by ci dalo jak bylby w Thais jezeli masz 26 lvl pewnie bys go nawet niezdarzyl hitnac, pozatym pacc placi pacc albo gdyby nie bylo paccow nie bylo by tibi zada wiec czemy facc mialby miec dostep do najsielniejszych stworkow @Frapper nie nie zniknie po Save @Cashtan tez slyszalem ze ktos bedzie sterowal Ferumbrasem, a na antice sa runki wielostrzalowe wystarczy sie przejsc po domkach starych graczy @down napisalem KTOS a nie powiedzialem ze ktos z Cipow ... Ostatnio edytowany przez Dregar - 06-08-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ta tylko ze jezeli on nie bedzie znikal po jakims czasie to jak ma nim ktos sterowac? siedziec przed kompem 24h na dobe? ( jak pewien 139 ek z titanii w poniedzialek
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() właściwie to jednak absurd że steruje nim jakiś GM czy ktoś z Cipsoftu. Zrespi się w tej swojej wieży i co będzie czekał jak jakis team wbije conajmniej 100lvl+ zeby go odwiedzić? A jeśli by nim sterował i np. Gościu z rl (co nim gra) poszedl sobie zrobić kawę i afk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Co z tego, że mam 26 lvl - przynajminiej doszedłem do niego bez żadnych botów i przedewszystkim sam ![]() 3. Co by mi dało jak by był w Thais ??? Pozbierał bym sobie looty z "dead human"...
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Tak pomyslalem ze chcialbys go zaatakowac ;] Teraz boty nie sa potrzebne ;] przeciez tibia to teraz jest Bot ;] Pozbieralbys albo bys nie pozbieral ;] ponjiewaz bys mogl do nich nie dojsc ![]() |
|
![]() |
![]() |