|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Dzisiaj spotkała mnie taka sytuacja:
10:57 Pijana Salamandra: cze 10:57 Drobny Kieszonkowiec: cze 10:57 Pijana Salamandra: zalozysz ze mna gildie? 10:58 Drobny Kieszonkowiec: nie mam pacca 10:58 Pijana Salamandra: ja tez ale dzis bede mial 10:58 Pijana Salamandra: kolega mi pokazal ze mozna miec za daermo 10:58 Pijana Salamandra: blad jakis 10:58 Pijana Salamandra: to zalozysz? 10:58 Drobny Kieszonkowiec: i po co Ci gildia? 10:59 Pijana Salamandra: zeby miec 10:59 Pijana Salamandra: i domek kupimy 11:00 Pijana Salamandra: to co? 11:00 Drobny Kieszonkowiec: no nie wiem 11:00 Pijana Salamandra: ja czekam na aktywacje 11:00 Pijana Salamandra: zobacz zreszta 11:00 Pijana Salamandra: idz na www.cipsoft*****.pl i jak bedziesz zalogowany na swoim koncie musisz wcisnac get premium account i dojsc do fomularza, reszte zaraz ci powiem żenada |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po samym adresie widać że to jakiś sposób na hakniecie nobów.
Napewno pare osób sie nabierze. ![]() Nie ma czegoś takiego jak pacc za darmo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() BUHAHAHA
Takie rzezcy były juz z 3 miechy temu....... Tylko noob morze sie na to nabrac.. Ale po co hakowac nooba który nic nie ma??(do zastanowienia) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() narazie nie grm w tibie, i bede mial zara formata a wiec zobaczylem na link i nie ma takiej stornki =/ zostala zablokowana = ) chyba wiecie o co chodzi =D
P.S dajcie +do reputacji plx bo mi ktos odjal za nic ! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() zalozylem se konto z 1 lvlem i wzielem tam sie zsubmitowalem i wiecie co?? nie da sie zsubmitowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() 09:45 Cajarito: If you want get promotzion free test premium account (20days) just log on this site !! www.cipsoft-freepremium.end.pl !!! here you can get it !
To na AZURZE bylo Chamstwo 1 stopnia(ciekawe ile ludzi sie na to nabralo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
![]() |
![]() Takich to od razu banować powinni
![]() i tak dużo osób z nas zostało shakowanych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() -.- widzialem tu "nie ma czegos takiego jak pacc za darmo". Jezeli tak uwarzasz jestes w bledzie. Są sposoby na pacc za darmo !.(trzeba zlamac prawo poprostu) I nie buj sie nie jestem zadnym noobem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Ja od teraz zaczynam robic tak : jak ktos napisze domnie i powie ze moge miec darmowy pacc i poda link to zobacze na tibia.com lvl i jak bendzie mniejszy od mojego to odrazu kolesia zabije ! A moze nawet zrookuje !
BO TRZEBA TEPIC TAKICH NEWBIE !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Heh... many probowal ci wmowic ze jest bland w tibi i masz pacca za friko co za n00b mi many na isarce probowal wcisnac kit ze moge dostac 30 pacca na probe z taba sama stronka
![]() Ps. Blagam was ludzie nie dajcie sie niebierac na takie n00bostwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Współczucia dla tych , co idą się na to nabrac.Tacy , to albo mają coś z głową , albo ...eeeech.........szkoda gadać......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Na takie rzeczy nabierają się newbie nie nooby. Noobami są ci którzy próbują przez to hakować. Mam dosyć takiego debilizmu... To jest tylko gra a nie jakieś realne życie. Widać niektórzy uważają inaczej i dla nich życiowym sukcesem jest shackowanie jakiegoś gracza...