|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Hmmm zawsze mnie to wkurzalo jak np facet gral femele i udawal dziewczyne ja osobscie jeste dziewczynom i gram dziewczyno
![]() 1.Dla ochrony high lv-owcuw. 2.Dla presentuw ze slubu. :tongue: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Ja dla picu kiedyś sobie zrobiłem uh-makera kobietę. Już na rooku musiałem się opędzać od jakiś napaleńców. Przywaliło się takich dwóch i już się nie odczepili. Za każdym razem jak włącze uh-makera to muszę ich zbywać. Także nie polecam takich zabaw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Po prostu taką postacią o wiele łatwiej grać. Wiem, bo kiedyś koleżance wyprowadzałem postać z rooka i powiem wam, że problemów z eq nie miałem. Na samym początku napisałem, że potrzebuję eq, kupię a okazało się, że dostałem całkiem ładne rzeczy za darmo
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Myslalem ze kobiety sa madrzejsze ale moze sie mylilem. Popraw troche gramatyke bo to brzydko wyglada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() Lol w Tibii rzeczywiscie fajnie byc female....nie dosc ze chodzisz jakas laska to ludzie ci pomagaja ;p ale i tak wole byc facetem bo wole wygladac jak macho ;p
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja gram kobitka
![]() A w Tibi jest malo plci zenskiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Female ogolnie maja latwiej i to nie tylko w Tibi, moze dlatego, niektorzy faceci wola nimi grac, bo nam tego zazdroszcza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() hmm...może dlatego że jak dziewczyna to nie zaatakują?? chyba lepiej jest jak facet woli dziewczyny no nie??
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Ja wolę grać facetem, ale mam też na rooku dwi poctacie płci zeńskiej (muły). Ostatnio, po updacie zrobiłem sobie nową postać. No i idę nia w moje miejsce, gdzie wymieniam rzeczy. Doszedłem tam i daje loga. Włanczam się postacią żeńską, normalnie, ona juz tam stoi, ale po updacie pojawiła się w świątyni. Facetem doszedłem do tego miejsca i nikt się do mnie nawet nie odezwał. Idąc laską na lv1, dostałem po drodze parę podarunków (rapier, studded armor, mace i pare innych). Szkoda tylko, że nie dało się zobaczyć miny tych gości, jak im pokazałem moje studded legsy, katane, cooper shielda, legion helmet i chain armora
![]() A na Mainie łatwiej tak znaleść protektora. Ostatnio sam widziałem, jak char płci żeńskiej (pozdro dla Bolta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sakazulu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 164
Skille: 99/95
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ![]() bez urazy dla nikogo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: realm.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() Nie widze nic zlego w graniu female chlopaka i male dziweczyny - przeciez to gra RPG - tutaj odtwarza sie role ;]. Jedyny minus grania kobietka - nie sprzedasz nic w Outlaw Camp ( H.L. chyba nie lubi dzieczyn - nie zwraca na nie uwagi ;] )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Obrazasz kogos... Zdarza sie ze brat pokaze siostrze tibie, zrobi jej postac i ona gra . Brat przy okazjii jej pomaga grajac tez ta postacia a potem wynikaja z tego glupie nieporozumienia. Zrobilem siostrze postac tak dla zabawy (female) a potem zacząlem grac nia gdzyz jej sie znudzilo (hehe wiem ze tibia sie nie nudzi). To prawda ze 80% female to faceci ale z tego 80% to ludzie robiacy to dla zabawy a nie dla prezentow lub latwiejszego zycia.
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Mój qmpel grał female żeby go nie zabijali bez powodu!! Bynajmniej tak to tłumaczył !!
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Hehehe...no nie da sie ukryc ze kobiecie zawsze latwiej w Tibii bedzie niz facetowi. Ja gram facetem ale mam tez UH makera w zenskiej skorce...musze przyznac ze mnie to zaskoczylo jak co chwile ktos do mnie pisal aby sie "zaprzyjaznic"...ostatnio mialem jeszcze lepsza sytulacje bo podszedl do mnie szwed jakis na 70+ lvlu i mowi ze tam mu sie spodobalem ze chcialby abym z nim chodzil...
![]() ![]() ![]()