|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Świat: Azura
|
![]() Oglądam to, żałosne... Baba gada że kase się dostaje za zabicie człowieka. Co za... :/ No bez przesady!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Imię: Jadwisia of samera
Profesja: Knight
Świat: samera
Poziom: 60
Skille: n/c
Poziom mag.: jw
|
![]() Ja pierdziele, jak słysze tego typa to wymiekam, wzieli jakiegos debila i nauczyli go odpowiedzi, a ta dupa co zadaje pytania to chyba tez jej podpowiadaja, ŻENADA HAHAHAHAHA
22:20 Heri Deva: ty ale wal, owieczka chciala przejsc przez mostek i ja zawrocilo, nie ma pacca ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() n/c<10znaków>
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszcie ludzie co sie dzieje bo mi siostra kanal przelaczyla i chyba w nia krzeslem rzuce
![]()
22:20 Heri Deva: ty ale wal, owieczka chciala przejsc przez mostek i ja zawrocilo, nie ma pacca ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miejskie... O kurna -.-
Porażka, słuchajcie porażka :/ Miejskie takie farmazony gadają.... Matka wbiła mi do pokoju i powiedziała ze mam juz nie grać w tibie. Lol. |
![]() |
![]() |
#8 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() "mamy sygnały, że we francji i japoni były przypadki zabójstw przez graczy grających wiele lat w tibię".
Super. Gram 4 lata, przypominam sobie 1 japończyka i nie kojaże francuza. A wiele lat temu, to nie było tibii. No chyba, że Steve pojechał do francji/japoni i kogoś zabił ![]() Koleś gra już długo, i jak sam powiedział, też dla pieniędzy. "a ile zarobiłeś? No w sumie już ze 100 zł." N/C. jak bym przez tyle godzin miał zarobić 100zł, to bym tego na pewno nie potraktował jako robienie tego czegoś dla kasy ![]() A już ci panowie ze straży miejskiej, to wogole sa poza konkurencja ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Porażka. Program prowadzony pod kątem z góry założonej tezy: "Tibia jest zła" a prowadząca panienka stanowi ucieleśnienie braku obiektywizmu...
![]() Szkoda tylko, że tych dwóch chłopaków pełniących rolę obrońców, pomimo najszczerszych chęci jest na z góry straconej pozycji... Nawet montaż programu jest prowadzony tak żeby nie pozwolić na obiektywne wypowiedzi. Porażka... |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Ogladalem kawalek (raczej sluchalem). Zal na sali...
||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest specjalnie po to zrobione, zeby zgnoic Tibie i juz, nie maja pojecia o czym mowia, wogole to jakas parodia jest nie maja juz o czym programu robic to jada na tibie.
@Matkus Japonczycy to swiry co rusz sie zabijaja o gre A co do francuza to calkiem niedawno we francji w jakims miescie spalono zywcem czolowego homoseksualiste-i mowia ze to my jestesmy nietolerancyjni ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie, ten montaż jest zwalony. Ten młody co stoi wygląda jakby miał się popłakać. Dwóch Panów obrońców <- pochwała ode mnie!
Koniec programu. Jak zwykle głupoty gadali. Ludzie którzy mają kontakt z nałogowcami oceniają każdego człowieka który wie coś więcej o tibii. Bez komentarza :/ |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Nagraj to ktoś PROSZĘ!
|
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() Wyprzedziles mnie z tematem
![]() 50 lat chlop a baba 25 omg... ![]() szkoda gadac ta baba nagina fakty ! bede walczyc o tibie ![]() ale wkurzyl bym sie gdyby nagle jak expie pufffff i nie ma neta ![]() raz tak bylo.... to od razu sprint do kafe ale zylem naszczescie ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a kamil, ktory zawodowo gra w tibie mial zainstalowana na laptopie wersje 7.72 wiec chyba poro wczesniej nagrywali program
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno przed tym update'm ale pamietajmy, że up wszedł zaledwie 9 dni temu...
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Hah, spodziewaliscie sie po mediach objektywizmu?
Niech se besztaja Tibie, byle by tylko trafnych argumentow uzywali... |
![]() |